woensdag 26 september 2012

HULP GEVRAAGD AUB

He he eindelijk is het zover, mijn 16 blokken voor de kerstquilt zijn af, netjes gestreken maar nu....?
Ik had een mooie ontwerptekening maar twijfel nu. Daarom vraag ik jullie hulp. De blokken heb ik op 2 manieren neergelegd en nu wil ik graag jullie mening welke van de 2 jullie zouden maken.
De 3e optie zou zijn, geen volgorde aanhouden en zomaar door elkaar aan elkaar maken maar dan ben ik bang dat hij te druk wordt en ik houd meer van wat rustiger patronen. Dus laat het me even weten via een berichtje aub. Of misschien hebben julie nog andere suggesties hoe ik ze neer kan leggen
Er komen nog rode sashings tussen met kleine groene vierkantjes op de kruisingen.
 
 
Verder vanmorgen een nieuw kussen gekocht voor mijn hond, want ze had de oude finaal versleten.
Ze kijkt er nog niet blij mee maar lag daarstraks al wel heerlijk te snurken dus dat zal wel meevallen.
 
 
Ook al weer een begin gemaakt met mijn volgende project, de kapstokquilt.
Behoorlijk wat lapjes gesneden al en ook al paar aan elkaar gemaakt.
 
Alleen van de achterkant nog 20 vierkanten snijden en dan kan ik serieus aan de gang. Het wordt een quilt as you go project, om en om een gekleurd en een effen blok en op de effen lapjes borduur ik een afbeelding met de machine die betrekking hebben op mijn leven. Hiervoor ga ik in november bij Dorry een workshop volgen dus moet al wat voorbereiding klaar hebben.
De gekleurde blokken moeten er uit komen zien zoals op de onderstaande foto maar hier zit nog maar gedeelte aan elkaar vast vandaar dat de delen nog niet precies uitkomen.
 
Heb er echt zin in, wordt een heel persoonlijk project, gedeeltelijk ook als rouwverwerking al is dat wat laat misschien, maar was er eerder niet aan toe.
 
Fijne dag allemaal en voor diegenen die reageren op mijn hulpvraag alvast bedankt voor de moeite
Bernadette