woensdag 22 augustus 2012

Vriendjes

Vanmorgen al vroeg heb ik mijn nieuwe huisgenootjes op mijn balkon gezet. Mijn schoonzus heeft die voor me meegebracht afgelopen zondag van een markt in Tiel. Ik vond ze zo leuk dat ik ze met jullie wil delen.
Verder wordt vandaag een spannende dag. Moet om half elf bij Welzorg zijn om papieren in te vullen voor het aanvragen van een nieuwe scootmobiel. Ook mag ik even rijden op dit nieuwe model dat ze voor me gaan proberen te verkrijgen. Dit model valt buiten de normale verstrekking van de gemeente maar omdat het de best geveerde is die er te leveren is gaan we ervoor zei de adviseur. Het zou dan de Solo 3 worden, deze is luchtgeveerd, dus ik ben benieuwd of allemaal gaat lukken. Duimen jullie voor me??

Daarna even bij mijn dochter gaan kijken want die heeft een zomergriepje te pakken en ga ik dus even mijn kleindochter uit school halen als dat nodig mocht zijn en even kijken meteen of dochter wat nodig heeft.
Natuurlijk neem ik wel mijn blok mee waar ik mee bezig (nr. 8 van kerstquilt) ben want dan gaat dat ook door. Namelijk gisteren niets kunnen doen omdat ik op dinsdag vrijwilligerswerk doe en gisteravond had ik alles klaargelegd om te beginnen, maar wilde eerst nog even journaal kijken en was dus in slaap gevallen en werd om 11 uur wakker. Daar gingen mijn goede voornemens om lekker een avondje door te werken aan mijn blok.
Zo dat was het even voor nu, fijne dag allemaal
groetjes
Bernadette