woensdag 22 augustus 2012

Vriendjes

Vanmorgen al vroeg heb ik mijn nieuwe huisgenootjes op mijn balkon gezet. Mijn schoonzus heeft die voor me meegebracht afgelopen zondag van een markt in Tiel. Ik vond ze zo leuk dat ik ze met jullie wil delen.
Verder wordt vandaag een spannende dag. Moet om half elf bij Welzorg zijn om papieren in te vullen voor het aanvragen van een nieuwe scootmobiel. Ook mag ik even rijden op dit nieuwe model dat ze voor me gaan proberen te verkrijgen. Dit model valt buiten de normale verstrekking van de gemeente maar omdat het de best geveerde is die er te leveren is gaan we ervoor zei de adviseur. Het zou dan de Solo 3 worden, deze is luchtgeveerd, dus ik ben benieuwd of allemaal gaat lukken. Duimen jullie voor me??

Daarna even bij mijn dochter gaan kijken want die heeft een zomergriepje te pakken en ga ik dus even mijn kleindochter uit school halen als dat nodig mocht zijn en even kijken meteen of dochter wat nodig heeft.
Natuurlijk neem ik wel mijn blok mee waar ik mee bezig (nr. 8 van kerstquilt) ben want dan gaat dat ook door. Namelijk gisteren niets kunnen doen omdat ik op dinsdag vrijwilligerswerk doe en gisteravond had ik alles klaargelegd om te beginnen, maar wilde eerst nog even journaal kijken en was dus in slaap gevallen en werd om 11 uur wakker. Daar gingen mijn goede voornemens om lekker een avondje door te werken aan mijn blok.
Zo dat was het even voor nu, fijne dag allemaal
groetjes
Bernadette

2 opmerkingen:

 1. Hoi Bernadette,

  En, is het gelukt met de aanvraag?
  Mooie kerstquilt maak je. Ik denk dat hij straks een mooi plekje krijgt in je kamer

  Groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aanvraag is onderweg naar gemeente, dus nu afwachten en da tkan paar weken duren. Maar dan heb ik een supergeveerde scootmobiel die als leuke bijkomstigheid ook nog een veel verder kan rijden dan mijn huidige. Ik zou er mee op en neer kunnen naar Den Bosch of naar bv Francoise.
  De kerstquilt zal waarschijnlijk volgend jaar kerst pas een mooi plekje krijgen gezien het werk dat er nog aan te doen is, maar dat maakt niks uit. De voorpret van het maken is ook al superleuk zeker omdat ik zelf de verschillende blokken bij elkaar gezocht heb via het programma Block Base en dat was erg leuk om te doen.
  Daar staan zoveel blokken op die ik leuk vind dat ik voorlopig nog vooruit kan met quilts maken.
  Mijn volgende project is al bekend, ik ga voor mijn oosters getinte slaapkamer een quilt maken met kimono's erop. Het patroon heb ik de de quiltshop in Etten-Leur gekocht. Maar moet eerst nog even wat sparen voor ik stof kan gaan halen. Wordt behoorlijk grote quilt want bed is 1,40 x 2,00 meter en wil minimaal 2,00 x 2,00 meter maken zodat hij ook nog aan zijkanten afhangt.
  fijne dag en groetjes
  Bernadette

  BeantwoordenVerwijderen