woensdag 7 augustus 2013

Vervolg Sweet William

Zo, nu het de afgelopen dagen wat minder warm was gelukkig, eindelijk weer lekker opgeschoten met de Sweet  William.
Na het nodige stempelen (wat werkt dat lekker snel) knippen en naaien waren de mandjes voor blok 4,5 en 6 afgelopen dinsdag klaar, ze lijken scheef maar dat is niet zo, komt door mijn bank, die loopt wat rond maar is een prachtige donkere ondergrond om op te fotograferen.


 
Sorry kreeg ze er niet recht op, terwijl ze op pc wel recht staan
 
 
Daarna mochten alle blaadjes en bloemetjes op freezer paper overgetrokken worden
 
 
 
Die liggen nu per blok netjes uitgeknipt te wachten tot ik weer tijd heb om verder te gaan ermee, want eerst ben ik bezig met de eerste steekjes om alle takjes te borduren
 
Gisteren niets kunnen doen want ging bij een vriendin op bezoek, erg gezellig geweest maar laat thuis en dan doe je weinig meer.
En tussendoor even bij Dorry binnengewipt voor een bliksembezoek, had een witte stempeldoos nodig voor mijn donkere stofjes en  heb ik daar ook nog even persoonlijk kennis gemaakt met Ingrid oftewel Supergoof , erg leuk en hoop de volgende keer meer tijd te hebben.
Dus alleen nog even wat blogjes van medequilsters gelezen.
Vandaag ook geen tijd want eerst vrijwilligerswerk doen en daarna met de kinderen uit eten.
De reden daarvan: mijn zoon en schoondochter krijgen vandaag de sleutel van hun eerste koopwoning en aangezien ik daar een feestelijke dag van wil maken trakteer ik op pannenkoeken eten. Dat is ook leuk voor mijn kleindochter want die heeft graag pannenkoeken en je wilt het als moeder en oma toch voor iedereen gezellig maken.
 
Dit weekend hoop ik wel wat te kunnen doen, maar mijn kleindochter komt logeren dus denk niet dat er veel geappliqueerd zal worden.
 
Tot slot even een foto van een prachtige zonsondergang van maandagavond, welke ik maakte toen ik bij een vriendin was die hier op 11 hoog woont.
Ik wens jullie alvast een fijn weekend
 
groetjes
Bernadette


de Quiltschuur goes Italy: Quiltstudio Babette 10 jaar Give Away !!!Giv


De Quiltstudio van Babette bestaat 10 jaar en ik vond dit wel een vermelding waard. Vandaar onderstaand berichtje. Als je op de link klinkt kun je het volledige bericht lezende Quiltschuur goes Italy: Quiltstudio Babette 10 jaar Give Away !!!Giv: Hoi Iedereen, Quiltstudio Babette voorheen de Quiltschuur bestaat 30 augustus alweer 10 jaar. Tijd om weer eens wat weg te geven. Laat i...groetjes
Bernadette