maandag 22 oktober 2012

Weekend voorbij

Zo het weekend is weer voorbij en weet niet hoe het bij jullie was, maar mijn weekend was goed gevuld. Zaterdag eerst beetje uitgeslapen, daarna boodschappen gedaan en wat kadootjes voor 5 december gekocht voor mijn kleindochter. Daarna had ik grootse plannen om verder te gaan met mijn verjaardagskadootje voor oppaskind maar helaas had mijn bank andere plannen met mij.
Namelijk: ik dacht even te gaan zitten na het boodschappen doen maar werd na 3,5 uur wakker foei, zonde van de tijd eigenlijk, zodoende dit weekend niets gedaan aan wat voor quilt dan ook, alleen wat tekeningen over getrokken op zaterdagavond welke ik wil gaan gebruiken in mijn kapstokquilt.

Zondag met mijn dochter mee als supporter. Zij mocht biljarten in Sprang-Capelle voor de finale van het gewest Zuid-Nederland libre 6e klasse.
En ze heeft het prima gedaan., ze is derde geworden en gepromoveerd naar de 5e klasse. Van mij een dik proficiat voor haar natuurlijk.
Omdat ik de hele dag had binnengezeten, bij thuiskomst lekker de hond haar riem aangedaan en samen een fikse wandeling gemaakt. Had natuurlijk mijn telefoon mee en heb onderweg mooie foto's kunnen maken van paddestoelen en herfstkleuren in de bomen. Daar heb ik met mijn  pc een collage van gemaakt vanmiddag

En gisteravond nog even naar een verjaardag geweest van kenissen.
Dus eigenlijk wel een druk weekend gehad. Vandaag daarom maar wat kalm aan gedaan en alleen wat patchwork gedaan aan de blokken uit mijn vorige berichtje.
Hoop dat jullie net zo genieten van dit jaargetijde als ik met al die prachtige paddestoelen en kleuren in de natuur. Ik heb wel als voordeel dat wanneer ik hier het gebouw uitstap ik bijna meteen in het bos sta, dus een klein wandelingetje met de hond levert al gauw hele mooie plaatjes op
groetjes
Bernadette