donderdag 29 september 2016

blogpauze

Hallo allemaal

Voorlopig komen er even geen verhaaltjes op dit blog. Waarom niet??


 Er zitten 2 grote operaties aan te komen aan mijn nek en mijn rug en ik kan daarna voorlopig niet aan de pc zitten om te typen.
En nu druk bezig om van alles te regelen wat er te regelen valt, zoals bij voorbeeld zorgen dat ik als ik uit ziekenhuis thuis kom, toch te eten heb. Dus druk bezig met koken om van alles in te vriezen en langer houdbare spullen al wat in voorraad te zetten, zodat de kinderen alleen wat verse spullen voor me hoeven te halen . Die hebben het al druk genoeg met hun eigen gezinnetjes zonder een moeder die hulp nodig heeft.

Ik zal mijn dochter vragen om eventueel een keer, als ze tijd heeft tussen het zorgen door, of ze hier een update wil zetten hoe het met me gaat en zo gauw het kan, schrijf ik zelf weer mijn verhaaltjes


deze is klaar nu en hangt aan de muur
 
 
Quilten staat nu op een laag pitje want wat moet je veel regelen als je alleen bent, om goed voorbereid aan deze operaties te beginnen.
Zorgen dat ik er netjes bij lig in mijn bedje, dus nieuwe pyjama en leuke shirtjes en makkelijke broeken gekocht.

Ook voor Beertje al oppas geregeld, want tja die kan niet mee naar het ziekenhuis en ze kan ook niet alleen thuisblijven

 
wat is ze hier nog klein, heeft hier nog echt een puppykopje. nu is ze al weer ruim 2,5
 
Er moet natuurlijk ook al gewerkt worden aan een verrassing voor de tweeling, die in februari bij mijn zoon en schoondochter wordt verwacht, want ook dat lukt me niet na de operatie. En geen cadeau voor mijn nieuwe kleinkinderen dat kan natuurlijk niet he.
 
En zo moet er nog meer geregeld en gedaan worden, naast de normale dingen van elke dag die me steeds meer tijd kosten nu.
 
 
Ik wens jullie allemaal het allerbeste en ik zeg voor nu: tot over een paar maanden
 
 
groetjes
Bernadette