maandag 1 april 2013

Pasen al weer bijna voorbij...

maar ik heb genoten,
Eerste Paasdag was ik alleen en heb heerlijk het eerste blok van de Bom van de Frottende Freule gemaakt, nog 11 te gaan.Het was leuk om te doen en zeker omdat ik van de week alle achtergrond stofjes al had geknipt, schoot het lekker op.

 
 

Terwijl hier de zon ondergaat
zit ik nog na  te genieten van een heerlijke 2e Paasdag.
Mijn dochter, kleindochter en schoonzoon zijn geweest.
De Paashaas (ikke dus) had de eitjes al klaar staan, zelf gekookt en gekleurd

en dat is het voordeel van in een appartement wonen, als ze dan beneden aan bellen en met de lift naar boven moeten, kun je de eitjes nog snel verstoppen. Niet te hoog want dan kan mijn kleindochter ze niet vinden.

Omdat mijn kleindochter thuis al chocolade eieren en hazen gehad had, heeft deze Paashaas een brief en envelopje neer gelegd zodat ze zelf iets leuks kan gaan kopen. Hij had er ook een mooie kleurplaat bijgelegd, diee heeft ze vanmiddag al gekleurd terwijl ze hier was
Ik vind dat ze dat netjes heeft gedaan voor een meisje van net 6.
 
 
Ik werd blij verrast door hun met een prachtige bos rozen en heb ze meteen in de vaas gezet en op tafel, waar al wat lekkers klaar stond naast de gekookte eitjes. Natuurlijk staan er van deze bos ook een paar in een vaasje bij de foto van mijn man, want hij was gek op rozen.
 
De eitjes zijn opgegeten tijdens het avondeten, het lekkers is ook ver op maar de rozen zullen nog wel even staan en elke keer als ik ze zie zal ik aan deze fijne dag denken.
 
Mijn zoon heb ik dit weekend niet gezien, maar hij was een weekendje weg met zijn vriendin. Ze kennen elkaar al een tijdje via wederzijdse vrienden maar de liefde is pas sinds kort ontloken en vandaar dat ze dit lange weekend wilden gebruiken om eens echt samen te zijn. 
Al heb ik als moederkloek met zulke dagen graag mijn kuikens om me heen, hier had ik alle begrip voor.
 
Zo dadelijk nog lekker even tv kijken met de beentjes omhoog en dan op tijd naar bed, want morgen weer vroeg op
 
groetjes
Bernadette