donderdag 8 januari 2015

Donderdag wasdag???

Normaal is hier op donderdag geen wasdag maar vanmorgen wel.
Wat wordt daar gewassen??
 

Dat zal ik vertellen, hier werd vanmorgen mijn eerste AFFO van 2015 gewassen, daarna gedroogd en van een label voorzien
 
 
En zijn jullie al nieuwsgierig welke quilt dit nu is??
 
Nog even geduld, dat komt dadelijk. Maar eerst wil ik laten zien dat deze oma helemaal voorbereid is op af en toe een keertje oppassen op mijn kleinzoon van nu 2 maanden jong. Wat gaat dat snel he, al weer 2 maanden. Hij groeit goed, begint steeds meer te brabbelen en te lachen en zijn bed, box en kinderwagen staan hier klaar voor de start.  En oma is helemaal verliefd op dit kleine mannetje.
(Ik zet geen foto van hem op dit blog om misbruik te voorkomen.)

 
 
Voor de feestdagen was ik ijverig met mijn Lizzyblokjes en ik had ze in 2014  alle 6 klaar van afgelopen maand. Dus nu wachten op de volgende Bee voor weer 6 nieuwe. Maar dit was dus alles bij elkaar van de afgelopen 3 maanden een kwart van de blokjes, schiet lekker op zo.
 
 
 
Ik zal jullie niet langer in spanning houden, hier is mijn eerste AFFO 2015
 
 
De Goofse Broderieletters
 

 



Het was een genot om deze quilt te maken, niet alleen vanwege de mooie stofjes maar ook omdat het eens totaal iets anders was dan wat ik hier voor heb gemaakt. Ze hangt daar tijdelijk want volgende week komt er iemand met een enorme boorhamer om wat gaten te boren om haar op haar definitieve plaats te kunnen hangen.
 Ik kan niet wachten tot hij komt want tegelijk hangt hij ook mijn nieuwe huiskamerlampen op.
 
En nu op naar het volgende project, het afwerken van de quilt Het huis van de Freule.
 
Maar eerst ga ik nu even wat boodschappen doen en mijn dochter heeft gevraagd of ik kom eten en daar zeg ik geen nee tegen natuurlijk
 
Fijne dag allemaal
groetjes
Bernadette