woensdag 13 maart 2013

Give away

Goede morgen
Vandaag is een bijzondere dag en vandaar dat ik besloten heb een give away te gaan doen.
Waarom bijzonder??

Onze dochter wordt vandaag 34 en wij zijn 35 jaar getrouwd  vandaag. (Voel me nog steeds getrouwd ook al is mijn man overleden)
Van harte gefeliciteerd schat.

Deed ik vanmorgen de gordijnen open en wat zie ik, jawel weer sneeuw, prachtig vind ik het, al besef ik dat niet iedereen er blij mee is.


Nu de give away.
Enige tijd geleden kocht ik heel fanatiek een boekje, materiaal en haaknaald om minihondjes te gaan haken. Ik heb een poging ondernomen maar dit is echt niet voor mij weggelegd, laat mij maar quilten.

Dus nu dacht ik, er zijn onder  de quilsters vast wel creatieve dames/heren die dit wel kunnen en willen maken. Daarom geef ik weg, het boekje, het garen en een setje oogjes in diverse maten. Van het lichtbruin en het roomwit is een klein beetje gebruikt bij mijn poging een hondje te maken.


En nog een close upfoto van de oogjes zodat je kunt zien dat het een compleet set is met verschillende kleuren en maten.

Mocht je interesse hebben of iemand kennen die interesse heeft, reageer even en volgende week donderdag maak ik bekend wie ik blij kan maken met dit pakketje. Zet eventueel een link op je blog zodat nog meer mensen weten dat er een give away is bij mij.

groetjes en een fijne dag
Bernadette