vrijdag 5 oktober 2012

herfst

Als ik zo buiten kijk is de herfst dus echt begonnen, regen vallende blaadjes, paddestoelen die uit de grond schieten.  Nog niet zulke mooie gezien als op onderstaande foto (uit eigen archief) maar dat komt vast nog wel

 
 
 
En de bomen kleuren ook weer zo mooi, het bos lijkt wel een quilt met allerlei groen, geel en rood tinten bedacht door Moeder natuur.
Onderstaande foto van boom is van vorige herfst, ik kwam hem onderweg ergens tegen.
 
Op zulke dagen denk ik met heimwee naar die gezellig snorrende kachel van vroeger. Dan is centrale verwarming toch maar ongezellig maar ja, op een appartementengebouw kun je geen kachel aansluiten, denk niet dat bouwvereniging dat goed vindt.
Tijd nu voor lekker warme thee, lampjes aan en lapjes te voorschijn, daar heb ik van de week niet veel tijd voor gehad want druk met mijn andere hobby geweest, namelijk biljarten.
Ik ben op dit moment met een wandkleedje bezig maar kan nog geen foto's laten zien verder, want de moeder van het meisje waar die voor wordt leest ook mijn blog en het moet een verrassing blijven voor haar 1e verjaardag. Het enige wat ik kan verklappen dat er veel roze in zit.
Dus nog even geduld tot half januari dan komen de foto's.
Ik wens iedereen een fijn, hopelijk beetje droog weekend
Bernadette