maandag 19 augustus 2013

Hë vrouwtje wat ga je nu weer maken??

Hallo
Zoals het hoort zal ik me eerst netjes voorstellen, ik ben Snoet, een boxer van bijna 7 en mijn vrouwtje is Bernadette.

Ben ondertussen al wat ouder dan op deze foto, wordt net als mijn vrouwtje al een beetje grijs.
 
Maar wat er toch gisteren gebeurde wil ik jullie even vertellen als ik mag.
 
Het is notabene zondagmorgen als mijn vrouwtje al vroeg op is, netjes mij heeft uitgelaten en eten gegeven, als ze rond begint te rommelen op haar hobbykamer. Nou dan weet ik het wel, ik trek me terug op mijn kussen, want dat wordt weer lapjes uitzoeken, knippen en naaien.
 
Maar met een klein oogje open houd ik haar wel in de gaten want ben beetje nieuwsgierig aangelegd en wil graag weten wat ze gaat maken.
 
Eerst worden er lapjes uitgezocht.
 
 




Daarna werd er enige tijd alleen maar gemompelt en getekend op kladpapiertjes waarvan er enkele zo weer de prullenmand invlogen. Maar eindelijk was ze tevreden. Dat wil wat zeggen want met haar quiltwerk is ze niet gauw tevreden hoor dat vrouwtje van mij.
Je moest eens weten wat ik allemaal aan moet horen als het niet gaat zoals ze wil. Maar ik ben een netjes opgevoede hond dus vertel ik niks door daarover.


Het kladpapiertje
Kunnen jullie al zien wat het wordt?? Ik niet namelijk, maar ja ik ben dan ook maar een hond.
 
 
He, het begint ergens op te lijken, de streepjes op het papiertjes zijn nu geborduurd op een lapje en die andere dingen noemt mijn vrouwtje yoyo's.
 
Maar nu weet ik nog steeds niet wat ze gaat maken en het is al zondagmiddag.
Omdat mijn vrouwtje visite kreeg moest ze stoppen.
 
Maandagmorgen , alweer vroeg op vandaag want pleegkleindkind van mijn vrouwtje komt en dan moet ik al netjes uitgelaten zijn, zodat die kleine spruit niet mee hoeft.
Dat is soms niet leuk, zo vroeg op maar wij bikkels (Bernadette en ik) hebben daar geen moeite mee 
Mijn vrouwtje is al weer een stukje verder, maar wat zie ik nu?? Ze heeft allemaal strepen op het lapje getekend, mag dat zo maar??
 
 

O, nu snap ik die strepen op haar lapje, daar heeft ze ze doorgepit zoals zij dat noemt. Sinds mijn vrouwtje patchwork en quilten leuk vind, heb ik al veel nieuwe woorden geleerd.
 Maar wat zie ik nu, er zit een rode rand om en lijkt dat maar, of is dit lapje kleiner geworden. Heeft ze er per ongeluk een stuk afgeknipt, watn anders had ze niet al die lijntjes hoeven doorpitten.
Zonde van het werk.

O nee, ze heeft het dubbelgeslagen en nu kan ik ook meteen zien wat het geworden is, een beschermhoes voor haar e-reader, alweer zo'n nieuw woord.
En dit is de voorkant, alleen als hond zijnde kreeg ik hem niet omgedraaid, sorry lezers en lezeressen
 
 
Nou ik vond het gezellig om ook eens een berichtje op mijn vrouwtjes blog te kunnen schrijven maar nu ga ik stoppen want mijn vrouwtje is bezig mijn etensbak te vullen en tja, ik heb een beetje honger en eten gaat dan voor.
 
Een dikke poot van Snoet en ik moet de groetjes doen van
Bernadette (mijn vrouwtje dus)