woensdag 21 november 2012

Gespijbeld vanmiddag

Vanmiddag stond op de planning: schilderen!!
Maar ik had even helemaal geen zin dus lekker gespijbeld, iets wat ik vroeger op school niet durfde te doen.
De uurtjes die ik zodoende over had, heb ik benut door  een busritje naar Dorry  te maken, het was er rustig maar wel heel gezellig.
Ik was op zoek naar een afwerkbies voor mijn kerstpanel, quiltgaren voor mijn eerste quilt die aan doorpitten toe is en ben voor allebei geslaagd. En als kers op de taart het blad Quilt en zo gekocht want ik vind er erg mooie dingen in staan.

Mijn buit van vanmiddag, soms is spijbelen nog zinvol!
 
 
Vanmorgen vroeg had ik al een prachtige foto van de zonsopgang en had de hoop dat ook een mooie dag zou worden maar dat viel tegen, grijs en grauw met regen werd het dus vandaag.
 
 
 
Op woensdagmorgen komt meestal mijn dochter even langs en we hebben samen zitten werken, ik geborduurd en zij heeft zitten tekenen op haar lapjes, zodat ze straks ineens heel veel stukjes kan snijden voor een nieuw project.
Het borduren gaat me steeds beter af en ja hoor, weer een klaar. De ouderen onder ons kennen vast dit kindje van schilderijtjes boven ons bed.  Ze waren er in rose en blauw. Deze staat voor de 2 prachtige kinderen die wij kregen.
 
 
 
Vanavond nog een partijtje biljarten en dan zit de woensdag er al weer op
Fijne avond
Bernadette