maandag 29 oktober 2012

leuk weekend

Zo het weekend is weer voorbij en wat voor een weekend
Zaterdag overdag eerst geassisteerd bij een biljarttournooi en na thuis even een hapje te hebben gegeten en natuurlijk mijn Snoet uitgelaten en  verzorgd te hebben, ben ik op visite geweest bij een neef en nicht van mijn man. Altijd gezellig daar en de avond is dan ook altijd veel te kort.
Bij thuiskomst even alle klokken goedgezet en toen naar mijn bedje.
Heerlijk geprofiteerd van die langere nacht want werd pas om kwart over 10 wakker, luiwammes he.

Verder gegaan aan mijn eerste geborduurde lapje voor de herinneringsquilt en 's middags naar mijn zoon voor de maandelijkse spelletjes middag met zoon, dochter, schoonzoon en kleinkind.
Bij de spelletjes soms gewonnen, soms verloren. We hebben heerlijk ouderwets zitten Pim-Pam-Petten en de toren van Pisa had mijn zoon ook van zolder gehaald.
Mens erger je niet(of wel) is ook favoriet bij mijn kleindochter, zij vindt het geweldig als ze pappa of mamma van het bord gaan jagen. Ze had nog gewonnen ook.

Mijn zoon had een heerlijke lasagna klaargemaakt voor ons en daarna nog een lekker toetje gegeten.
Hij wilde de vaatwasser aanzetten maar helaas, die kan naar de stort ben ik bang dus even geholpen om de vaat weg te werken en toen naar huis.
Nog wat steekjes gedaan aan mijn lapje en daarna oogjes dicht en snaveltje toe.

En dan eindelijk vanmorgen de laatste steekjes gedaan aan mijn 1e lapje. Deze is af, nu op naar de volgende 19.
En ze worden dan gecombineerd met onderstaande gekleurde blokken, om en om zoals op onderstaande foto


Als ik er meer geborduurd heb zal ik weer netjes foto's maken zodat jullie mijn vorderingen kunnen volgen tot aan het eindresultaat.

Nu even een kaart voor de geboorte van een meisje gaan maken en dan op naar het volgende borduurwerkje, boedha deze keer.
Fijne dag
Bernadette