donderdag 6 december 2012

Balen op 6 december

Wat een leuke dag had moeten worden voor mij, is een tegenvaller geworden.
Vandaag zou mijn mooitste Sinterklaaskado komen , namelijk mijn nieuwe scootmobiel.
Nu kreeg ik een telefoontje van de leverancier, dat ze slecht nieuws hadden. Er is vannacht bij hen ingebroken en er zijn minimaal 6 scootmobiels gestolen, waaronder de mijne. Allemaal stonden ze te wachten op een nieuwe eigenaar. Wie doet er nu zoiets?
Niet alleen ik baal, maar ook de leverancier natuurlijk en de 5 anderen waar ook de scoot van weg is.

Maar omdat ze mijn scootmobiel wilden laden en niet konden vinden, zag een van de dames die daar werkt dat er meer niet klopte. Op het eerste oog mistte zij er al 6 en nu zijn ze nog aan het kijken of er nog meer weg is.
Afgelopen zondag hadden ze ook al een poging tot inbraak gehad, maar waarschijnlijk zijn de inbrekers toen gestoord want ze hadden een ergens anders gestolen vrachtwagen achtergelaten.
Ik zei tegen de leverancier, je zult een grote valse hond binnen moeten gaan zetten 's nachts want dit was niet de eerste keer dat daar ingebroken wordt.

Maar buiten is het mooi wit, dus geniet ik daar maar van. Want ik baal wel even maar ga niet zitten kniezen hoor.

Ben druk bezig met mijn kerstversieringen, waarvan ik er al een paar kan laten zien.

Deze krans heb ik een paar jaar geleden zelf gemaakt van een strokrans, wat lint en 11 mooie kerstballen

De sneeuwmannen en bomen komen van Pipoos en heb ik zelf beschilderd 2 jaar geleden.
 
En tot slot voor de echte kerstsfeer, mijn boom, van mijn kerstgroep in stal lukt het me niet om een mooie foto te maken. Die hoek van de kamer is waarschijnlijk te donker voor mijn telefooncamera.
 
 
Verder van de week weer een borduursel gemaakt, deze staat voor mijn werk als telefoniste bij een postorderbedrijf. Natuurlijk hadden we daar moderne telefoons maar vond dit patroon gewoon leuker.
 
 
groetjes
Bernadette