woensdag 6 maart 2013

Geen steekjes maar....??

Wel iets anders gedaan afgelopen week.
Geinspireerd door diverse bloggers heb ik een krans gemaakt voor boven mijn eethoektafel.
Om te beginnen heb ik bij het Kruidvat diverse gipsen hangers gekocht met bloemetjes, roosjes en zwaantjes erop, later wil ik dit nog aanvullen met hartjes, vogeltjes of andere figuren van stof. Maar nu heb ik even te druk om die te maken. Bij de gipsen hangertjes zaten flesjes "parfum" om er op te sprenkelen maar die heb ik meteen in de vuilnisbak gegooid, wat een vieze luchtjes bah bah.
De rieten krans kocht ik bij Action.
En mocht ik van iemand iets leuks krijgen dan komt dat ook aan de krans te hangen.


Vanmorgen vroeg ging ik met mijn hond wandelen en zag vanaf de galerij deze prachtige zonsopkomst, dus daar moest even een foto van gemaakt worden.
 
Onder het fotograferen bleef Snoet braaf zitten wachten tot ik klaar was, al keek ze wel zo van "schiet eens op, ik heb honger."
Ze wordt al een beetje een oud besje, 6,5 is ze nu en al aardig graag rond haar snuit. De gemiddelde leeftijd voor een boxer is 8 a 9 jaar, dus ze is al op middelbare leeftijd hihi.
 
 
Natuurlijk is het niet zo dat ik van de week stil gezeten heb, naast de krans heb ik nog een prikbord gemaakt, afgekeken van een ander blog
 


 


En heel wat stukjes gestempeld en geknipt.
Waarvoor?? 
Dat blijft nog even een verrassing.
Ik ga van de week namelijk eerst verder met het kraamkado, daar heb ik al wel klein stukje van doorgepit en natuurlijk wil ik eerst mijn quilt Memories from live en love afmaken.
Maar omdat afgelopen week mijn handen niet meewerkten heb ik als tussendoortje alvast onderstaande stukjes voorbereid. Elk stapeltje zijn er 15. Links onder zie je nog net een bijtje, dat was precisiewerk om die zo netjes op elk stukje te krijgen, maar het is gelukt.


 
Er liggen nog heel wat lapjes om gestempeld en geknipt te worden, mijn lappenmandje raakt erg vol en dus moe tik op zoek naar een andere oplossing. Jmmaer want het staat zo leuk, dat mandje met lapjes maar vangt zo natuurlijk wel stof. Dus ik denk dat ik maar eens een bak met deksel ga halen ergens.
 
 
 
En vandaag heerlijk genoten van het goede weer. Ik moest op controle in ziekenhuis en daarna heerlijk nog zo'n 20 kilometer rondgetufd op mijn scootmobiel, zalig gewoon na hele winter zowat binnenzitten.
Hopenlijk blijft het nog even zo'n mooi weer, maar de berichten zeggen iets anders helaas.
 
Tot de volgende keer, hopenlijk kan ik dan weer iets laten zien wat een stukje verder af is.
 
groetjes
Bernadette