donderdag 4 december 2014

Beertje en de Goofse Broderie letters

hallo allemaal
vandaag mag ik, Beertje een verhaaltje schrijven van mijn vrouwtje.
Ik vind mezelf de laatste weken eigenlijk een beetje een zielig hondje. Waarom hoor ik jullie vragen? Nou dat zal ik proberen uit te leggen.
Mijn vrouwtje is een tijdje geleden bij Supergoof op les geweest om letters te maken.
Kan ze dan niet schrijven??
Jawel, maar letters maken van stofjes is heel wat anders en dat kan ze nu ook.
Maar omdat ze daar zo druk mee was, had ze niet zoveel tijd voor mij, kreeg ik soms wat later mijn eten omdat ze de tijd vergeten was en daarom voel ik me een beetje zielig.

Ze heeft wel hard gewerkt hoor, kijk zelf maar
hier was ze hard aan het werk 
 en hier
 zo dat schiet lekker op he
 wat mooie kantjes erop
dit is het onderste stuk 

lief he dat hartje en daarbij de hartjesknoopjes 
 dit noemt mijn vrouwtje een top en die is af
 
Gisteren heeft ze me helemaal alleen gelaten want ze ging naar de Bee bij Dorry, ik weet niet wat het is maar zij vond gezellig want ze bleeeeeef maar weg, ikke weer zielig :-(
 
Toen ze thuis kwam liet ze me een mooi stofje zien en mooie bandjes, het stofje is voor de achterkant van de letterquilt en de bandjes komen langs de rand zegt ze. En nu vraag ik me toch wel eens af: wanneer krijg ik een quilt!!!!!!
 
 
In oktober was mijn vrouwtje een heel weekend weg, nou vraag ik je, dat doe je toch niet als je zo'n lief klein hondje hebt net als ik ben?
hier zit ik bij vrouwtjes dochter op schoot en voor de gein had ze haar sjaaltje bij mij aangedaan
 
Maar ik mocht logeren bij vrouwtjes dochter, dat is ook heel leuk en vrouwtje ging met een heleboel dames quilten. Daar kocht ze een pakketje om een hart te maken naar ontwerp van Supergoof.
Dat vergeet ik te vertellen, die heb ik ook ontmoet, ja echt Supergoof heb ik gezien en zij heeft mij geknuffeld en geknuffeld enz enz want ze vond me zo leuk. Jammer dat zij geen hondje meer heeft want ze was zo lief tegen mij. Maar wie weet ooit een kleintje van mij?
Nou  weer even over dat hart.
Vrouwtje had het al snel bijna af maar ze wilde parelkraaltjes erop en die kon ze niet zo goed vinden in de winkels. Maar vorige week was dat gelukt en nu is het af.
 mooie pareltjes
 lieve knoopjes
 

en ze heeft het op een heel speciaal plekje gehangen bij haar beschermengeltje en het kruisje van haar menneke zoals zij haar man noemt.
 
 
 
Zo, ik vind dat ik wel weer genoeg verteld heb, de volgende keer vertelt mijn vrouwtje wat over de Lizzy blokjes en misschien ook wel over het Sinterklaasfeest of haar kerstversiering. Want ik moet de hele dag horen hoeveel zin ze heeft om haar huis te versieren. Ik ben wel benieuwd wat het wordt want dit wordt mijn eerste Kerstfeest.
 
Ik wens iedereen een fijn Sinterklaasfeest en tot schrijfs als ik weer eens mag van mijn vrouwtje
 
 
groetjes
Beertje
 
P.S. ik moet jullie ook de groeten doen van mijn vrouwtje, was ik dat nog bijna vergeten