zaterdag 25 augustus 2012

weekend

Zo het weekend is weer begonnen en gelukkig is het wat minder heet.
Dadelijk eerst de wekelijkse geldverslindende aktiviteit ondernemen namelijk boodschappen doen. Ik vind niet erg dat er zoveel tijd in gaat zitten maar dat geld kost vind ik minder, dat besteed ik liever aan stofjes en zo. Maar ja, van de lucht alleen kun je niet leven he.


Daarna is de planning om blok 8 af te maken en blok 9 en 10 te snijden van mijn kerstquilt.
En tussendoor natuurlijk ook nog wat huishoudelijke karweitjes. Dat zijn er niet zoveel want het meeste doet mijn thuiszorghulp wel voor me.
Alleen gisteren was ik niet zo blij met haar. Tijdens het poetsen van de badkamer heeft ze een plancet bij de douche waar ik mijn shampoo en zeep en zo op heb staan afgebroken. Vraag me niet hoe het kan, want moet aardig wat kracht gekost hebben. Nu staan zeepflessen op de grond maar is niet zo handig als je niet goed krom kunt. Dus als niet gaat regenen vandaag ook maar even niet plancet halen. Hoop dat ik er een kan vinden waarvoor dezelfde gaatjes in de muur kunnen dienen anders moet ik weer hulptroepen inschakelen om het op te hangen. En tja, ik blijf toch nog liever zoveel mogelijk onafhankelijk van anderen maar soms kan ik niet anders.

Verder zit ik te bedenken hoe ik er achter kan komen of er in mijn omgeving meer quilsters zijn die het leuk zouden vinden om bv 1 x per maand of 2 maanden bij elkaar te komen om samen te quilten en ideetjes uit te wisselen. En dit niet met commerciele doeleinden maar gewoon voor de gezelligheid. Heeft iemand een idee?? Ik hoor het graag.

Dan voor de gezelligheid doe ik er nog even een mooie foto bij die ik pasgeleden vanaf mijn balkon gemaakt heb. Zonsopgang tijdens die warme dagen van vorige week.

Dan wens ik tot slot iedereen een fijn weekend en hopenlijk een beetje droog weer, zeker voor diegenen die hele werk moeten werken en nu zien da tin weekend weer minder goed is.
groetjes
BernadetteGeen opmerkingen:

Een reactie posten