vrijdag 2 november 2012

even niet zo veel te melden

hallo
Vandaag niet zo veel te melden eigenlijk, want van de week zo druk geweest dat er van quilten niets is gekomen, behalve woensdag morgen.
Normaal komt mijn dochter dan, maar had haar deze week niet verwacht omdat haar vriend ook vrij was. Om half 9 komt mijn hulp en die riep: VERRASSING en daar stond mijn dochter achter haar.
Vriend lag nog in bed, mijn kleindochter was naar school gebracht en dus kwam ze gewoon wel lekker naar mij. Ze zei, tja nou kan ik gaan zitten wachten tot hij wakker wordt dan kan ik dat net zo goed hier doen, veel gezelliger als in mijn eentje zitten en gelijk heeft ze.
Ik ben dus die ochtend lekker opgeschoten met mijn 2e borduursel voor de herinneringsquilt maar nog niet helemaal af, dat hoop ik vandaag te doen.
 
Kreeg ik van de week van zoon het bericht dat we niet op 10 november naar Paul de Leeuw gaan maar 24 november. Op 10 november moet het publiek verkleed komen, de mannen als vrouw en de vrouwen als man en daar had mijn zoon niet zo'n zin in (snap ik best hoor). Was wel netjes dat ze dat even lieten weten vanuit de studio zodat we konden kiezen, wel of niet gaan. en nu gaan we dus de 24e.
Beetje onduidelijk omdat ik geknipt heb vanuit de Libelle-site en daarna vergroot


Omdat ik dus de 10e niets te doen heb, wil ik die dag mijn goedkope Kruidvat treinkaartje gebruiken om her en der in het land quiltwinkels te bezoeken die bereikbaar zijn met openbaar vervoer. Heeft iemand nog suggesties?? Dan hoor ik dat graag.
 
Morgen bij Dorry ga ik een workshop quilt-as-you-go volgen, heb er zin in. Gewoon weer iets bijleren en ondertussen weer andere quilsters ontmoeten. En natuurlijk weer lekker snuffelen in haar winkelt na afloop.
 
Omdat het een blogje geworden is met bijna alleen maar tekst, tot slot nog paar mooie foto's zomaar gekozen om dat een blogje zonder foto's zo saai is en ik deze foto's mooi genoeg vind om aan jullie te laten zien.
gemaakt februari 2005 in een park vlak bij mijn toenmalige woning


gemaakt in 2006 vanaf het balkon van mijn toenmalige woning, het is bijna avond
 
Ik wens iedereen een fijne vrijdag en morgenmiddag hoop ik een verslag te plaatsen van mijn workshop bij Dorry
groetjes
Bernadette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten