vrijdag 28 december 2012

Eindelijk een beetje...

Eindelijk een beetje bekomen van mijn uitstapje naar Disney Parijs.
Dat klinkt zwaarder dan het is, was gewoon oververmoeid door vele lopen (met rollator) en wat minder goed slapen dan thuis. Dus heb ik de afgelopen dagen veel geslapen en weinig gedaan, zelfs weinig steekjes. En ook weinig blogjes gelezen maar dat ga ik dit weekend inhalen heb ik me voorgenomen.

Maar ik heb superdagen gehad daar. Ben verwend tot en met door mijn zoon met lekker eten, regelmatig zitten tussendoor voor warme chocomel met wat lekkers erbij en oooooooh wat is daar veel te zien zeg. We hebben heel veel foto's gemaakt en die kan ik natuurlijk niet allemaal laten zien.Maar onderstaande wilde ik jullie niet onthouden. Hij geeft niet half weer hoe mooi dat dat kasteel was met al die flonkerende kleine lichtjes op de torens. Dat is speciaal voor kerstmis werd ons verteld.
 
En dan ben je in Disney en zit je in een hotel dat gebaseerd is op het oude amerikaanse leven en wat kom je dan tegen???
 
Quilts die aan de muren in de hal en gangen hangen.
Die moesten zeker op de foto, al snapte mijn zoon niet zo goed dat ze er allemaal op moesten, 1 was toch genoeg?? Niet dus, ik wilde ze jullie allemaal laten zien.
De kleuren zijn op de foto's niet zo mooi als in het echt helaas.
 
En ik ontmoette er ook allerlei figuren uit de tekenfilms die ik met mijn kinderen in hun jeugd heb zitten kijken, erg leuk en natuurlijk moesten we samen met Mickey Mouse op de foto.
Jullie zullen zien dat ik er een stukje anders uitzie dan op mijn profielfoto, maar die is dan ook al 9 jaar oud. Ik ben bezig mijn haar te laten groeien en dit is op de laatste dag dus was al erg moe en dat is ook te zien aan mijn gezicht vind ik zelf.
 
 
En n u gaan we weer over tot de orde van de dag dus: steekjes zetten en blogjes lezen en natuurlijk af en toe ook nog wat huishoudelijk werk doen, vrijwillgerswerk weer oppakken en oppassen op mijn pleegkleindochter.
 
Ik wens jullie allemaal een goede jaarwisseling en een fantastisch 2013 in goede gezondheid, veel liefde voor elkaar en veel quiltplezier.
 
groetjes
Bernadette
 
 

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je het zo fijn hebt gehad. Ach, en de vermoeidheid gaat langzamerhand wel over. Je hebt een superzoon die je zo lekker heeft verwend.
  Enig die quilts in het hotel.
  Geniet nog lekker na.

  gr.Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he Euro Disney! Maar de vermoeidheid na die tijd herken ik hoor. Je wordt echt doodmoe van al het gesjouw. Maar och als je dan weer thuis bent met je herinneringen ben je de vermoeidheid snel weer vergeten.

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie quilts zeg. Raar dat je dan in Disney bent en dan ook nog dingen tegen komt die je zelf ook maakt. Grappig!

  Veel liefs,

  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te horen en te zien heb je het heel gezellig gehad,wat gaaf al die mooie quilts.
  Fijne jaarwisseliing en alle goeds voor 2013.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi. Ik was in de meivakantie in disneyland en ben ook quilts tegengekomen in het hotel waar wij overnachten.Hotel Cheyenne. Leuk he.Heb je de mooie tegelvloeren ook gezin na de ingang van het disney park?
  groeten Harma

  BeantwoordenVerwijderen