vrijdag 7 december 2012

KLAAR

He he, eindelijk dan klaar, mijn kerstpanel.
Ik ben daar vorig jaar december aan begonnen, maar door allerlei oorzaken, onder andere teveel andere projecten die leuk zijn om te doen, heb ik pas de laatste maand er echt serieus werk van gemaakt om hem helemaal door te pitten en een bies eraan te zetten.

En nu hangt hij aan de muur boven mijn bank. Net op tijd klaar om mijn kerstversieringen gezelschap te houden. De 2e helft van dit span komt voor kerst niet meer af dus die moet wachten tot volgend jaar om aan de muur te kunnen.

Voor diegene die benieuwd zijn naarhet vervolg over mijn scootmobiel, er is een nieuwe besteld bij de fabriek dus even afwachten en dan komt hij alsnog. Ik baalde wel even maar bedacht me ook dat ik er nog een heb, terwijl anderen misschien zitten te wachten op hun eerste scootmobiel en die hebben nu nog niets en ook zij moeten wachten. Dus baaldag is over, al was leuk sinterklaaskadootje geweest. Maar wie weet: de kerstman kan ook nog. Altijd positief blijven toch.

Verder kan ik het niet laten om wat mooie foto's van de sneeuw te laten zien die ik vanmorgen gemaakt heb vanaf de galerij en balkon van mijn woning.
galerijkant

balkonkant

Met zo'n uitzicht hoef je toch niet op wintersport??
 
 
Voor iedereen die nog de weg op moet, doe voorzichtig en verder wens ik iedereen een fijn weekend
In het weekend even geen berichtjes van mij want heb feestje met veel visite hier, dus morgen druk met bakken en braden, morgenavond naar mijn zoon want die is vandaag jarig  en dan zondag visite voor mijn verjaardag.
Ik heb besloten een high-tea te houden dus veel gebak maken en sandwiches en scones en brownies enz enz.
En nog spannender: mijn kleindochter van 5 moet afzwemmen voor haar A-diploma. Haar kadootje ligt al voor haar klaar als ze geslaagd is en na het zwemmen naar hier komt om mee te feesten. Had nog nooit gehoord van Pinipon's maar die wilde ze graag hebben. Dus ik op naar de speelgoedwinkel en het blijken dus kleine poppetjes te zijn waarvan je de verschillende onderdelen zoals pruik, benen en accesoires kunt wisselen tussen de verschillende poppetjes. Oma heeft dus weer wat geleerd deze week hihihi.
 
groetjes
 
Bernadette
 
groetjes


5 opmerkingen:

 1. Wat is ie leuk!
  En voor volgend jaar heb je de tweede helft vast liggen, wat in het vat zit...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ja, mooi geworden hoor!!!!
  In juni maar met de 2e beginnen, maar vaak heb je dan niet zo veel zin he?
  Ik hoop dat je scootmobiel gauw komt.

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank jullie wel voor de complimenten. de 2e heb ik al begin mee gemaakt, de 4 kleintjes zijn al doorgepit en paar steekjes op de grote ook al gedaan
   groetjes
   Bernadette

   Verwijderen
 3. Wat is je kerstpanel mooi geworden zeg. Heb wel alle voorbereidingen gezien, maar het eindresultaat is helemaal geweldig.

  Veel liefs,

  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel, ik ben er eigenlijk ook best trots op, mijn eerste affo sinds ik ben begonnen met quilten
   groetjes
   Bernadette

   Verwijderen