zondag 10 maart 2013

Ei Ei

Even iets anders dan steekjes. Ook maar een kort berichtje deze keer.

Gisteren ben ik met een vriendin naar een rommelmarkt geweest. Reuze gezellig maar over het algemeen viel het aanbod daar tegen, het was met recht een "rommel"markt, veel oude vieze kleren en zo, behalve bij 2 kraampjes.
Bij de ene kwam ik een mooie Boedha tegen in precies de goed maat. Was er al langer naar op zoek maar telkens waren ze te groot of te klein en deze past precies.

 Waarvoor de goede maat? Nou kijk maar naar onderstaande fotoDit is een struisvogelei. Ik heb er met mijn namaak-dremeltje vanmorgen een gat in geslepen, daarna wat steentjes onderin gelegd en dit is het resultaat. Hij staat op mijn slaapkamer bij de andere Boedha's.

Op het 2e kraampje waar wel wat leuke spullen stonden kwam ik onderstaand stelletjes tegen en kon dit niet laten staan voor 4 euro. De dame vroeg er 5 maar ja, daar is het een rommelmarkt voor, dan mag je afbieden toch?
Het is van metaal, dus gelukkig geen zilver om te poetsen , maar  lekker makkelijk gewoon afwassen als het vies wordt. Gaat vast leuk staan op mijn bar tussen de keuken en de huiskamer.Na afloop snel weer naar huis want het was kouder dan we dachten en we hebben, onder het genot van een kopje thee, een voor mij nieuw spel zitten spelen, namelijk Triominos. Erg leuk en dus weer wat bij geleerd.

Nu ga ik verder met wat steekjes zetten en ik zou je aanraden deze week mijn blog in de gaten te houden vanaf donderdagavond, want er komt een verrassing aan.

groetjes en fijne zondag
Bernadette

1 opmerking: