zondag 4 augustus 2013

Vervolg Sweet William

He he gisteren eindelijk een wat minder hete dag, zodat ik weer eens wat steekjes kon zetten aan
blok 3 van de Sweet William, want met die hitte heb ik geen naald of lapje aangeraakt.
Gisterochtend dus het eerste bloemetje en de blaadjes erop gespeld en begonnen met vastnaaien.

Omdat ik de afgelopen week zo slecht sliep door de hitte (wie niet eigenlijk) heb ik gistermiddag lekker siësta gehouden van paar uur en daarna weer fit er tegenaan, met als resultaat

 alle bloempjes en blaadjes zitten erop

Daarna het de bloemen in het mandje gezet want anders verwelken ze (LOL)
 
 
Na het eten tot mijn schande nog een flinke dut gedaan ( mijn dochter zegt dan: je zult het nodig gehad hebben) en daarna de stofjes voor de volgende 3 mandjes met bloemen bekeken.

Want moet natuurlijk wel de juiste stofjes bij het patroon gebruiken anders klopt niet meer, dus een nummertje erop gespeld.


Wat mij nog het meest verbaasd heeft is, dat ik na die 2 slaapmomenten gisteren overdag, vannacht ook nog uitstekend geslapen heb.
Was vanmorgen dus even superfit en heb al 2 wassen gedraaid, de planten binnen en buiten water gegeven en natuurlijk Snoet uitgelaten. Die heeft ook erg veel last van de warmte gehad afgelopen week. Hoe doen jullie dat met jullie hondjes?

Wij lagen bij dochter heerlijk in zwembad van de week en Snoet lekker in de schaduw met natte koude handdoek over haar heen en dat vond ze heerlijk. Ze houd anders helemaal niet van water, alleen om te drinken maar zo wel. Ze bleef zo braaf lekker liggen snurken.


Zo nu ga ik snel nog wat driekhoekjes tekenen voor mijn mandjes en vanmiddag naar een verjaardag.
Denk dat ik met een grote omweg erheen rijd, want zolang scootmobiel rijdt heb  ik wind en dat verkoeld  zo lekker.
Fijne zondag allemaal
groetjes
Bernadette

1 opmerking:

  1. Onze hond Mies ligt met die warmte meestal op de plavuizen. 's Ochtends vroeg een uitgebreide wandeling. Tussen de middag maar 5 minuutjes. En pas weer in de avond. Lekker kalm aan. Groetjes caroline

    BeantwoordenVerwijderen