woensdag 20 november 2013

Hebben jullie dat nou ook wel eens??

Hebben jullie dat ook wel eens dat je heel ijverig zit te werken en er dan achter komt dat je je stofje dubbel hebt gepakt en de punt mee hebt vastgezet. Nou mij wel, dus kon ik een heel stuk uithalen en opnieuw doen, dat was even balen want ik schoot zo lekker op.

Afgelopen zaterdag ben ik bij Dorry aan een nieuwe cursus begonnen en het was er erg gezellig, ze had zoals altijd weer voor wat lekkers gezorgd en een grote pot thee en koffie erbij
De schaal voor dat lekkers, midden achter op onderstaande foto,  vond ik reuzemooi.
Het handboek wat ik laatst heb aangeschaft lag ook op tafel voor diegene die erin wilden kijken.(deze was van Dorry)
Het was lekker vol zodat we toen we na de uitleg aan het werk gingen met enkelen in de keuken van Dorry zijn gaan zitten om wat meer werkruimte te hebben. Voor foto zie Dorry's blog.
 
Iedereen heeft lekker zitten werken, maar tussendoor ook genoten van de gevulde speculaas. Op onderstaande foto staan de restjes die over waren en netjes onder de stolp gingen.
 Aan het eind van de les kregen we huiswerk mee en dat moet op 30 november ver klaar zijn. Ik had vandaag een dagje niets gepland dus wilde lekker opschieten met mijn huiswerk.


Maar toen ik begon met tekenen en knippen kwam ik er achter dat ik wat stofjes te weinig had, dus snel even bij gehaald om daarna weer ijverig aan de gang te gaan En ja, ik ben zo'n "braaf" meisje dus heb alles af.

Dit is het resultaat van afgelopen zaterdag en vandaag, 4 nine-patches als begin van wat ooit een quilt moet worden. Hoe hij eruit komt te zien, wordt vanzelf duidelijk na alle lessen. Natuurlijk laat ik tussendoor nog wel meer zien.

En nu kan ik van de week weer verder met de Sweet William en daar laat ik in het weekend waarschijnlijk weer wat van zien

groetjes en fijne week verder
Bernadette


4 opmerkingen:

  1. Leuk, wat een gezellige boel, en ooh lekker, gevulde speculaas, mjammie. Mooie blokjes heb je gemaakt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo, dat is weer een hoop gezelligheid daar. En nu ben je dus met een nieuw project begonnen. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je huiswerk ruim bijtijds af, haha, netjes hoor!
    Lijkt me vreselijk gezellig, die cursus bij Dorry.

    BeantwoordenVerwijderen