maandag 21 april 2014

YES, EINDELIJK


Het heeft even geduurd voordat jullie van mij een nieuw berichtje konden lezen maar ik was veel te bang dat ik onderstaand nieuws niet voor me kon houden vandaar dus.


Op 24 februari kreeg ik van mijn zoon en schoondochter het verheugende nieuws dat ik weer oma ga worden. Het wordt/is hun eerste kindje. Maar ik moest nog even mijn mond houden en dat is moeilijk als je van de daken wilt schreeuwen dat je voor de 2e keer oma gaat worden.

Deze foto kreeg ik dezelfde dag toegestuurd
 
 
En al was het moeilijk om te zwijgen,(wat duren 5 weken dan lang zeg) ik begreep goed dat ze de spannende eerste tijd wilden afwachten.
 
Maar nu mag de hele wereld het weten, ze zijn 12 weken zwanger en door middel van onderstaande foto hebben ze het aan vrienden en bekenden laten weten via facebook. De familie was al op de hoogte natuurlijk En zelf zijn ze nu een weekje aan het genieten in Londen.
 
Lief he, die kleine Dikkiedik slofjes met links de schoenen van de a.s. pappa en rechts die van a.s. mamma
 
 
Als alles goed gaat wordt mijn 2e kleinkind begin november geboren. Ik kan niet wachten tot zover is maar zal moeten.
Dit is de echofoto van afgelopen vrijdag
 
 
Schoondochter krijgt al een aardig buikje. En is veel misselijk, vind knap dat ze nog zolang verborgen hebben kunnen houden, alleen haar werkgever was op de hoogte vanwege de misselijkheid.
 
Nu nog ongeveer 28 weken wachten en dan kan deze oma gaan knuffelen en genieten, net zoals ik nog steeds van mijn eerste kleinkind doe.
Groetjes en nog fijne paasdagen
Bernadette (een blije a.s. oma)


3 opmerkingen: