vrijdag 29 augustus 2014

Van alles wat

In mijn vorige bericht heb ik beloofd te laten zien waar ik me op quiltgebied in mijn vakantie mee bezig heb gehouden. Deze blokken lagen al een tijdje maar het werd tijd om er de sashings aan te zetten en alles aan elkaar te maken. Nog niet helemaal klaar maar wel een groot gedeelte
Het is geen bestaand ontwerp maar heb de blokken zelf bij elkaar gezocht, wat erg leuk was om te doen. Als alles aan elkaar zit komt er nog een groene rand omheen en dan is de top klaar. Tegen die tijd laat ik nog wel een keer zien.

Van de week nog even genoten van het goede weer en met de scootmobiel een ritje gemaakt van zo'n kleine 40 kilometer in de omliggende dorpen en natuur hier en daar kwam ik in Udenhout midden in het dorp deze mooie jongen tegen
 Zoiets verwacht je toch niet midden in een dorp.
 
En vrijdag zat ik net lekker met mijn hulp aan een kopje thee, gaat de bel. He wie kan dat zijn, ik verwacht niemand??
 
Stonden er 2 medewerkers aan de deur van het bedrijf waar ik vrijwilligerswerk deed met een prachtige bos bloemen omdat ik in het ziekenhuis had gelegen. Dat is al weer ruim 5 weken geleden maar beter laat dan nooit zeg ik dan maar.
 Mooi he
 
Vrijwilligerswerk deed schrijf ik want heb besloten na mijn hartinfarct wat rustiger aan te doen en ga uit school op mijn kleindochter passen zodat zij niet meer naar de buitenschoolse opvang hoeft. Zij vond het daar niet zo leuk meer en mijn dochter kan de eurootjes beter voor iets anders gebruiken want is best duur hoor, die opvang. Het is maar voor 3 dagen in de week van kwart voor 3 tot ongeveer 5 uur dus dat is goed te doen voor mij.
 
Donderdag zat ik het blog van Wietske te lezen en zag daar erg leuke stofjes voorbij komen. Ik had ze al in het rood
Maar zag bij haar dat ze ook andere kleuren had van dezelfde serie. Mijn eerste gedachte: Die wil ik hebben om eens een keer een ander soort quilt te maken want normaal ga ik meer voor de klassieke stoffen.
Dus met de trein "even" naar 's Hertogenbosch getuft en na een stukje wandelen door het centrum een gezellige middag doorgebracht in Wietskes atelier. Het heeft even geduurd voor ik de stap durfde te wagen want die trap naar is voor mij een grote hindernis, maar het was de moeite waard.
 Samen met Wietske en Suus een lekker kopje thee gedronken, zitten kletsen en stofjes bij elkaar gezocht. Helaas waren niet van alle kleuren alle motiefjes meer aanwezig maar zo kom ik ook een heel eind. Bedankt voor de leuke middag Wietske en Suus.

Missie geslaagd!!
 
En dan vandaag gezellig met dochter en kleindochter naar de open dag bij Dorry, genieten van alle mooie dingen die komen gaan en inschrijven voor het volgende Dottenweekend JOEPIE!!! Heb er zin in, zowel in vandaag als in het weekend.
 
Zo dat was dus echt een van alles wat verhaaltje, geniet van alle open dagen want zijn er veel heb ik begrepen dit weekend en verder voor iedereen een fijn weekend
 
groetjes
Bernadette
 
 
 

 


1 opmerking:

  1. Wat heb je weer een leuk blogje geschreven. Het is inderdaad van alles wat, maar wel leuke dingen van alles wat. Wat een mooi hert zeg. Leuke stofjes ;) Veel quiltplezier.

    Veel liefs
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen