zaterdag 13 september 2014

Genieten

De hele week was het nog lekker weer en tja, daar moet je toch van genieten. Dus mijn scootmobiel uit de garage gehaald en weer een heerlijk tochtje van zo'n 45 kilometer gemaakt door het Brabantse landschap.
Dan ben je bijna thuis, nog zo'n 3,5 kilometer te gaan en dan kom je aan de rand van je eigen stad dit moois tegen.
Dat is toch genieten van zulke prachtige beesten. Dit is nog maar een klein gedeelte van de kudde die er rond loopt. Ze waren heerlijk aan het poedelen in een klein vennetje.
Voor diegene die bekend zijn in Tilburg, dit is langs het Bels Lijntje bij de Blaak.

Mijn naaimachientje is weer in orde, was bij de reparateur omdat transport niet meer werkte.
Dus die moest uitgeprobeerd worden of alles weer oké was.
In Rijswijk op de beurs had ik een patroontje gekocht bij De Quiltster


 en bij het quiltweekend van Dorry afgelopen maart had ik een candybar van Moda gewonnen bij de verloting, daar kocht ik wat lapjes bij voor de binnenkant en samen werd dit:


Een lief klein tasje om mijn quiltgereedschap in mee te nemen, want aan de binnenkant zitten nog opbergvakjes aan beide kanten..

Na het weekend kan ik dus weer verder met het cadeau voor mijn a.s. kleinkind want machientje is weer prima opgeknapt.. Als de pappa en mamma het kado hebben gezien mogen jullie het ook zien.

Verder geniet ik van het feit dat mijn gezondheid stilletjes weer vooruit gaat en ik vind het ook heerlijk dat de Herfst eraan komt.
Lekker 's avonds de kaarsjes aan, de natuur verkleurd waardoor het soms lijkt of je naar een natuurlijke quilt zit te kijken en dat is toch fantastisch. Natuurlijk weet ik da tniet iedereen het met me eens is maar ik ben echt een herfst en wintermens. Dan geniet ik van de prachtige avondluchten die je dan hebt zoals onderstaande

Deze is van paar weken geleden, maar vind hem zo mooi.

Ik zou zeggen geniet allemaal van een heerlijk weekend, ik ga dat in ieder geval wel doen.

groetjes
Bernadette


Geen opmerkingen:

Een reactie posten