vrijdag 14 november 2014

De laatste weken....

erg druk geweest met bezoekjes aan Julian, mijn kiekeboe spelende pasgeboren kleinzoon.

Daarnaast mag ik 3 keer per week op mijn kleindochter van 7 passen na school, dus eigenlijk bleef er niet zoveel tijd over om te quilten.
Niet dat ik dat erg vind want ze zijn allebei zoooooooooooo lief.

Maar tussen de bedrijven door toch nog wel iets gedaan hoor!
Kijk maar
 een speelgoedkubus voor Julian gemaakt van dezelfde stofjes als zijn door mij gemaakte boxkleed wat ik al eerder liet zien


De eerste 6 blokjes van de Lizzy zijn af, nu wachten tot eind van de maand op de volgende 6 van deze BOM

 de bies om mijn kerstquilt gezoomd en er een label op gemaakt voor zien van sterretjes en hartjes, want ik heb haar Christmas Love genoemd
en al is het nog geen kerst, zij mag al lekker in de huiskamer op een stoel hangen. Omdat ik kleinkinderen heb en Sinterklaas vier kan het nog niet, maar anders begon ik al stilletjes met versieren voor de feestdagen. Ik vind die paar weken dat de kerstboom staat en alle versieringen hangen eigenlijk veel te kort. Maar ja, dat is nu eenmaal traditie, kerstboom en de rest zet je pas na 6 december. en op 6 januari, Driekoningenfeest,  ruim je het weer op.
 
 
En dan is dat allemaal af en wat ga ik nu doen, zat ik me vannacht te bedenken.
Nou dacht ik, dat kan nooit moeilijk zijn want er liggen nog paar quilts om afgewerkt te worden (doorquilten) maar toen ineens herinnerde ik mij de Goofse Bloemenletters die in het vergeethoekje beland is met alle drukte van de geboorte van mijn kleinzoon.
Dus vanmorgen alles klaargezet op tafel en aan de slag gegaan, want het wordt tijd dat er meer dan een letter op mijn lapje komt.


 
Daarom ga ik nu dit stukje afsluiten en als een speer weer aan de gang
 
Fijn weekend allemaal
 
groetjes
Bernadette


1 opmerking: