woensdag 26 november 2014

Goofse (Bernadettes) Broderieletters 2

Zoals jullie in mijn vorige berichtje hebben kunnen lezen, was ik vorige week druk bezig met de Goofse Broderieletters en het worden stilletjes aan toch wel de Bernadettes Broderieletters. Wel naar patroon van Supergoof maar met eigen ideetjes en stofjes.
Ik kan wel zeggen dat ik lekker opgeschoten ben, onder het toeziend oog van Beertje
Nou ja, toeziend oog, meestal is het met dichte ogen want ze vind het heerlijk om op de bank te liggen slapen (en snurken) hier is ze toevallig wakker
 

 
Maar al met al heb ik een lekker stukje zitten werken, kijk maar eens:
Zover was ik vorige week
 
 Dit was af voor het weekend
dit hartje vind ik zo lief dat ik het nog een keer laat zien
deze letters heb ik in het weekend op stof genaaid en de laatste letters van het alfabet voorbereid
ijverig aan het stoeien met de laatste lettertjes
 
en vandaag zaten alle letters vast
 
Nu kan ik verder met mijn mooie kantjes, knoopjes en bandjes om het verder af te maken, maar de bloemen gaan even in de wachtkamer want morgen is het weer Lizzy-bee bij Dorry en ga ik eerst die blokjes maken om bij te blijven. Daarna komen de bloemen weer aan de beurt en aangezien ik het zo leuk vind om daar mee bezig te zijn, ga ik opschieten met die Lizzyblokjes. Des te eerder mag ik van mezelf weer verder met de bloemen.
 
 
Heb je deze week verder niks anders gedaan dan gequilt, hoor ik jullie al denken?? Natuurlijk wel!!!
 
Ben weer lekker gaan knuffelen met mijn kleinzoon, die steeds beter begint te eten en lekker bolle wangetjes krijgt en plooitjes in zijn bovenbeentjes en armpjes.
 
een trotse oma met Julian, wat wil je als oma nog meer
 
Verder heb ik heerlijk op mijn kleindochter Sanne mogen passen, zij had afgelopen vrijdag studiemiddag en is gezellig bij mij geweest. Ze heeft het er al over dat ze ook wil leren quilten.
Ik moest erg om haar lachen vorige week want ze vertelde dat ze op school een sinterklaasje aan het maken waren en dat het zo goed ging.
 Een van de meehelpende moeders vertelde dat kleindochter bij de uitleg had gezegd: ik heb een voorsprong want ik heb al bij mamma en oma gezien hoe dat moet want die quilten allebei, lief he!!
 
En ik heb mijn adventshuisje uit zijn opbergplaats gehaald zodat ik die van de week kan vullen met wat lekkers en kleine kadootjes en wie langs komt mag een deurtje van de betreffende datum openmaken. En komt er niemand??? Dan maak ik het zelf open !!!

Nu ga ik lekker mijn bedje opzoeken want het wordt al laat

Voor morgen wens ik iedereen een fijne donderdag

groetjes
Bernadette
 
.
 


 

2 opmerkingen:

  1. ik zit hier te genieten, waarom, omdat JIJ zo geniet!
    :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oooo Bernaddette,wat zit je toch te stralen,op de foto met je kleinzoon...prachtige foto....zet die maar in n lijstje met n gouden randje,daar horen jullie samen in thuis,en dan de hele dag kijken...en genieten..

    liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen