dinsdag 30 december 2014

2014

2014 was een jaar met vele hoogtepunten maar ook mindere momenten
Het meest belangrijke is dat ik er nog ben, want het had ook anders af kunnen lopen toen ik afgelopen zomer een hartinfarct kreeg.
Daarna was er als een van de hoogtepunten de geboorte van mijn 2e kleinkind. 

Verder was het een jaar met veel liefde voor mijn gezin
jammer dat mijn kleinzoon gedeeltelijk verstopt zit onder de handen van pappa en tante, die moesten zo nodig even gek doen, maar dat ben ik gewend van allebei want ze gaan niet graag op de foto
 

 
 
Ook was het een jaar waarin ik veel bezig ben geweest met lapjes en naald en draad, zowel thuis als op de cursussen en bee's bij Dorry. Om alles te laten zien waar ik mee bezig ben en was is teveel dus laat ik er 2 zien waar ik heel trots op ben, de Sweet William en de Goofse Broderieletters.
Waarom ik op allebei zo trots ben?? Ik had nooit gedacht dat ik al die mooie bloemetjes en letters netjes op de stof geappliqueerd zou krijgen en als er dan diverse mensen me vertellen dat het zo netjes gedaan is dan mag ik  toch wel beetje trots zijn. Zolang quilt ik nog niet.
hier alleen de top maar ben ondertussen bezig met doorquilten
deze top moet nog even geduld hebben want ben er nog niet uit of ik hem ga doorquilten of knopen
 

 
Een dieptepunt was het moeten laten inslapen van mijn lieve hond Snoet
dag lieve meid
 
Daar tegenover staat een hoogtepuntje, de komst van Beertje, een kleine boef die het liefst hele dagen op de bank tegen me aan zou liggen maar dat gaat niet altijd.

 
En zo zijn er nog zoveel dingen gebeurd dit afgelopen jaar maar ik zeg meestal je moet niet terugkijken maar vooruit en dat ga ik ook doen.
 
2015 komt er aan en ik heb wel wat goede voornemens maar die heb ik al een tijdje, de belangrijkste is genieten van elke dag, genieten van kleine dingen zoals  een lieve lach van mijn kinderen en kleinkinderen, genieten van de natuur voor zover  mogelijk als mijn lijf aankan.
Lekker bezig zijn met mijn hobby, wat anderen daar van vinden is niet belangrijk als ik er maar van geniet.
 
En het belangrijkste wat ik ga doen komen jaar: mijn best doen om gewoon te blijven en verder te leven!!!
 
 
 
Ik wens iedereen een fantastisch 2015 en geniet ervan!
 
groetjes
Bernadette
 

 


3 opmerkingen:

  1. En ik geniet van je verhaaltjes en je mooie mandjes. Een fijn jaar gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig, mooi en leuk.
    Fijne jaarwisseling en de Beste Wensen voor het Nieuwe Jaar.
    grtjs Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Bernadette, ik laat niet zo vaak een reactie achter maar ik volg je blog wel. Ik wens jou en je dierbaren een heel gezond en gelukkig 2015, mogen al je dromen uitkomen. groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen