zondag 6 september 2015

Jullie geloven het nooit...

maar de pech blijft me achtervolgen.
Mocht ik na 2 weken uit het gips, bleek er alsnog dat er ook nog een spier gescheurd was in mijn onderarm en ik het dus nog 2 weken rustig aan most doen.

Dezelfde week ging ik heerlijk met mijn dochter en kleindochter een weekje weg en de hondjes mochten mee. Ja. hondjes want mijn dochter heeft een pup van nu 10 weken
Is het geen moppie??
 
 
De dag na thuiskomst merkte ik dat mijn koelkast stuk was (weer pech dus) en op pad om een andere te kopen. Alles uit het vriesvakje weg kunnen gooien want groenten, vlees en ijs kun je nu eenmaal niet opnieuw invriezen en zeker niet als je niet weet wanneer stuk gegaan is.
 
 
Op zaterdagavond terwijl iedereen lekker zat te BBQ-en of gewoon van het weer zat te genieten, lag ik in bed met koorts en geen klein beetje ook. Op zondagochtend was die weg maar ja hoor, op zondagavond was ie er weer en nu nog wat hoger.
Dus op maandag, koorts was op maandagochtend 39,3, toch maar even ome dokter gebeld en die kwam toch even langs gelukkig. Bleek ik dus een fikse nierbekkenontsteking te hebben (alweer pech).
Ik heb een kuur gekregen en na 6 dagen, dus donderdag begon de koorts minder te worden.
Gisteren voor de eerste keer mijn bedje uit geweest maar dat viel zwaar tegen. Zwaaiend op mijn beentjes liep ik net een zeeman te zwalken door mijn huisje. Dus nu maar hopen dat het snel beter gaat.
 
 
Maar geluk heb ik ook hoor!!
Geluk dat ik een lieve dochter heb, die voor me gezorgd heeft, niet alleen toen mijn arm in het gips zat maar ook nu weer. Gewoon door er te zijn, tussendoor vanaf haar werk ff te bellen : Mam , hoe is nu? Door te zorgen dat ik wat te eten had, ook al smaakte me niets dus alleen wat yoghurt op.
 
Geluk dat ik een lieve kleindochter heb die met haar kleine opmerkingen me soms, hoe ziek me ook voelde, liet glimlachen. Bijvoorbeeld door haar vraag: Oma hoe hou je dat vol zo lang in bed??
Ik zei, dat gaat van zelf als je ziek bent.
Dit was eerder deze zomer
 
 
Geluk dat ik een zoon, schoondochter en kleinzoon heb die heerlijk op vakantie zijn maar toch tussendoor een berichtje sturen om te vragen hoe het gaat!!
Lachebekje vanaf vakantie-adres
 
 

Geluk dat het niets ernstiger was en ik over paar weekjes weer helemaal de oude hoop te zijn.
 
Ik wens jullie ook allemaal veel geluk en een fijne zondag
 
 
groetjes
Bernadette
 
 
 


4 opmerkingen:

 1. Jammer, dat je ff het éen na het ander kreeg.
  Beterschap.
  De kleinkinderen zien er goed uit.
  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Piep meid wat naar voor je.. Hoop dat je binnenkort betere tijden tegemoet gaat knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een dotjes op de foto's. Stuk voor stuk!
  Vriendelijke groet,
  Nietteke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om jouw Lizzy bij Dorry te zien! Vr.gr. Nietteke

  BeantwoordenVerwijderen