woensdag 29 augustus 2012

Gezellig samen quilten

Op dinsdagavond komt bijna elke week Petra, mijn dochter naar me toe om samen te quilten en bij te praten. Zo ook gisteravond. Mijn werkplek is groot genoeg voor ons tweetjes en onder het genot van een kop thee of glas water wordt er dan lekker gewerkt en heel veel afgekletst. Van mijn werkplek volgt nog foto maar moet eerst even opruimen, sorry.
Dochter is bezig met een quilt in zwart-wit en heeft plannen op te beginnen aan een quilt met huisjes, kleine van 7,5 x 7,5 cm en grotere van 15 x 15 cm. De stofjes heeft ze bij Dorry gekocht.
Verder is ze ook bezig met een quilt in effen en ruitjes stofjes voor op het bed van mijn kleindochter.
Ikzelf ben zoals je eerder hebt kunnen lezen druk bezig met een kerstquilt , waarvan ik gisteren blok 11 en 12  gesneden en blok 9 afgemaakt heb.
Vandaag ben ik naar Petra gegaan..
Eerst hebben we gezellig samen mijn kleindochter naar school gebracht en daarna nog even boodschappen gedaan.
En daarna was het voor mij tijd om blok 10 af te maken en zij is bezig met het laatste blok van haar zwart-wit quilt, dus dat schiet ook al lekker op. Foto's daarvan maak ik binnenkort en zal ze dan aan jullie laten zien. Hier onder zie je blok 10 van mij en blok 9 is in kleur net anders om, waar nu rood is, is daar groen en vice versa, het beige aan de kanten blijft hetzelfde.

Rond 12 uur hebben we kleindochter weer uit school gehaald en ik ben halverwege de middag weer naar huis gegaan, want kleindochter mocht wer naar zwemles.

Vanavond ga ik weer eens een competitiewedstrijd mee doen in biljarten. Dit heb ik enkele jaren niet gedaan, door diverse omstandigheden, maar heb er nu weer veel zin in. De uitslag horen jullie de volgende keer,

Fijne avond
groetjes
Bernadette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten