vrijdag 31 augustus 2012

Belofte maakt schuld

Zoals hier boven al staat: belofte maakt schuld. Ik had beloofd een foto van mijn werkplekje neer te zetten, dus bij deze. Het is een tafel van Ikea van 1,50 meter maar er kan een stuk tussen en dan is hij 1,88 ongeveer en dat is een heerlijke grote tafel om te snijden en te knippen. Verder kan ik lekker mijn naaimachine laten staan en dan heb ik nog ruimte genoeg om te gaan zitten naaien met de hand.
Ik ben erg blij met dit plekje. Voorheen in mijn oude appartement moest ik altijd aan de eetkamertafel gaan zitten en als er dan visite kwam moest ik of alles opruimen of ze moesten de rommelige tafel voor lief nemen.
Nu trek ik als de bel gaat, mijn deur van werkkamer dicht en niemand die ziet dat niet altijd even opgeruimd is.
maar ja, als ik bezig ben heb ik graag alles binnen handbereik, zodat ik door kan gaan.
Op de plank boven de tafel ligt links mijn quilt die ik nog moet doorquilten en rechts enkele boxen met materiaal.
Op tafel zie je mijn werkstuk van dit moment, ben er vanmiddag aan begonnen, een rugzakje voor mijn kleindochter naar een patroon van Francoise, alleen ga ik de handvaten vervangen voor schouderbanden zodat het een rugzakje wordt.
Hier nog enkele foto's van tasje van dichtbij:
De kleine ruitjes die er onderuit steken is de binnenvoering die ik bewust iets te groot heb geknipt, maar dfat komt wel goed als de bodem erin gaat.

Het moest natuurlijk een rose worden want mijn kleindochter is gek van rose of zoals ze zelf zegt: het is mijn lievelingskleurtje. Rondom zitten 5 tasjes met klepjes die echt te gebruiken zijn om spulletjes in te doen.
De klepjes heb ik doorgestikt met kleine hartjes en de tussenstukjes tussen de tasjes met sterretjes, zie foto hieronder
Nu alleen nog tussenvulling ertussen, een bodem erin, een tunnel voor trekkoord om tas te kunnen sluiten en de schouderbanden en dan is hij klaar en kan ik mijn kleine meisje gelukkig maken.
Zo, voor vandaag stop ik ermee en ik wens iedereen een fijn weekend
groetjes
Bernadette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten