zondag 19 augustus 2012

o mensen wat is het heet

Hoi

Heb even niks geschreven want heb enerverende week achter de rug. Mijn hond Snoet had een bult in haar zijde onderhuids en toch maar even naar de dierenarts geweest.Maadag gebeld en ik kon disndagavond pas komen dus stress die dagen, dat snap je wel.  Bij een echo werd gezien dat haar milt vergroot was en dubbel lag. De dierenarts van dienst wilde dat er een biopt van gemaakt werd maar zelf doet zij dat niet en moest ik de volgende dag terugkomen.
 Dokter Daan had toen dienst en dat is mijn hond haar favodierenarts. Als ze die ziet wordt ze helemaal dol en gaat ze springend van blijdschap de spreekkamer in, alle wachtenden met voor de dokter bibberende huisdieren kijken dan vol verbazing naar haar. Ze had hem al gehoord achter de gesloten deur van de spreekkamer en zat al te kwispelen en toen de deur openging  en hij haar riep had ik grote moeite om haar in toom te houden.
Na de nodige kwispels en likken van Snoet  maakte hij ook nog een echo en contstateerde inderdaad dat de milt iets groter is dan normaal, maar zag geen reden om een biopt te doen. De milt zag er verder goed uit en hij zei: ik ga niet in een gezond orgaan prikken met alle risico's van dien. Hij keek ook nog naar de rest van haar organen maar ook die waren ok.
 Verlost van alle zenuwen en van bijna 200 euro ging ik opgelucht naar huis, er is niks bijzonders aan de hand met mijn Snoet gelukkig.
Dit weekend niks gedaan aan mijn quilts, vond het veel te warm. Hopenlijk wordt het van de week wat koeler zodat ik verder kan aan mijn kerstquilt.
Deze heb ik zelf samengesteld uit diverse blokken die ik mooi bij elkaar vond passen. 6 blokken zijn reeds af en 2 liggen klaar om gemaakt te worden.
Foto's volgen later.Wel kan ik een zwart-wit afbeelding laten zien van de blokken die ik ga gebruiken. Het is de helft van de quilt want gehele tekening pastte niet in mijn scannertje. Ik maak hem geheel in rood , groen en beige (dit ipv goud) met kerstafbeeldingen op de stofjes zoals sterretjes en kerstballen.  De rechterbovenblok op de tekening komt dus ook linksonderaan enz.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten