woensdag 10 oktober 2012

even een klein berichtje

goedemorgen
Net Snoet uitgelaten, maar brrrrrrrr het is echt koud. tijd voor de handschoenen en toch maar wat dikkere jas uit de kast halen. Niet dat ik kou erg vind maar mijn botjes en gewrichten wel.
Gisteren kleindochter blij gemaakt met haar rose rugzakje, ze was er superblij mee. Ik kreeg een dikke zoen en knuffel en haar hele gezichtje straalde en daar doe je toch alles voor.

Daarna rondje boodschappen gedaan, naar Kruidvat 2 treinkaartjes gekocht van de aanbieding. Dit komt net op tijd want mijn zoon heeft zondag 2 entreebewijzen gewonnen voor de opnames van de show van Paul de Leeuw en zo kunnen we daar lekker voordelig heen.
Ik zei nog tegen hem, wie van je vrienden neem je mee, maar hij zei: nee, jij hebt me de hele zondag gesupporterd en dus ga jij mee, lief van hem he. We gaan 10 november en ben geen echte Paul fan maar lijkt me gewoon leuk een keer opnames mee te maken.

Even tussendoor naar Dorry geweest en mijn dochter en mezelf ingeschreven voor een cursus appliceren. Die start in januari en ze zoekt nog een of 2 deelnemers erbij. Heb er zin in, maar moet dus nog even geduld hebben.
Toen even naar andere kant van de stad om een pakje op te halen en op de terugweg even langs Welzorg met scootmobiel want moeten nodig winterbandjes op. Mijn voorband zit bijna geen rubber meer op en achterbanden geen profiel en aangezien ik geen slipcursus heb gedaan met mijn scoot is het dringend nodig dat er nieuwe banden op komen.
Onderweg nog paar mooie foto's gemaakt
Mooie kleuren vond ik dit, deze bomen langs het Wilhelminakanaal

Dit boompje staat in voortuin van een huis en viel zo mooi op in het najaarszonnetje tegen al dat groen

Hoop dat ze deze paddestoelen wel altne staan, zie tegenwoordig zoveel paddestoelen die omgetrapt zijn, gewoon zonde
Daarnaast zie ik hier in de buurt ook steeds meer mensen die paddestoelen plukken en meenemen, terwijl ik dacht dat paddestoelen beschermde natuur waren omdat er zo weinig meer voorkomen.
 
Zo dat was het even voor vandaag, ga nu ontbijten en dan op weg naar mijn vrijwilligerswerk.
Fijne dag allemaal
Bernadette

1 opmerking:

  1. Veel plezier bij Paul, altijd leuk om zoiets mee te maken, groetjes, Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen