vrijdag 12 oktober 2012

gezellige vrijdag gehad

hallo
Wat laat op de avond ( 0.04 uur) maar wilde toch nog even wat schrijven.
Vandaag overdag opgepast op Tess mijn pleegkleinkind, ze had goede zin en dat was de laatste paar keer anders. Ze kon daar niets aan doen want ze is pas 9 maanden en had eerst last van tandjes en daarna flink verkouden. Maar toch gezelliger om op te passen als ze goede zin heeft.
Tijdens haar slaapuurtjes lekker kunnen werken aan haar verjaardagskado, helaas nog steeds geen foto's want wil niks laten zien voordat ze het gehad heeft in januari.
Kan wel verraden dat ik sinds jaren weer eens aan het borduren ben in steelsteekjes. En dat bevalt me zo goed, dat ik mijn plannen voor mijn kapstokquilt heb veranderd.
Ik wilde daar eerst figuurtjes in maken met de naaimachine maar ga die nu toch borduren met de hand. Is mooier en kan dan fijnere figuurtjes maken, met de machine kleine draaien maken gaat niet zo goed.
En nadat mamma haar had opgehaald, ben ik  samen met mijn dochter en een vriendin een hapje gaan eten en daarna naar de film Ted.
Heb heerlijke sate gegeten bij de Bolle Beer. Dit restaurant zit bij de bioscoop. Het was een leuke film waar van alles inzat, humor maar ook gevoelige momenten.
Na de film lekker thuis met dochter nog kopje thee gedronken, daarna heb ik haar met mijn scootmobiel naar huis gebracht. Zij loopt dan met mijn Snoet en ik rijd ernaast. Als we bij haar zijn gaat Snoet op de scoot tussen mijn benen zitten en dan rijden we weer naar huis.

Zo zit ze dan op mijn scoot. Normaal zit ik er dan bij maar ja, iemand moest de foto maken he. Ze is hier nog stuk jonger, nu heeft ze al grijze snuit. Ze houdt onderweg alles goed in de gaten.
 En nu wordt tijd voor mijn bedje, want morgenochtend vroeg op om boodschappen te doen en daarna mag ik gaan biljarten in Nieuwcuyk, persoonlijke kampioenschappen libre.
Dan zondag samen met een vriendin naar een soort jaarmarkt hier in de stad en dan is weekend al weer voorbij,
Iedereen fijn weekend
groetjes
Bernadette

1 opmerking:

  1. Ja veel quilters houden ook van borduren. Ik vind het ook leuk om naast het quilten af en toe te borduren, of te combineren. groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen