woensdag 17 oktober 2012

Kampioen

Zomaar even een stukje over wat ik aan het doen ben op dit moment.
In mijn vorige bericht liet ik weten dat ik in het afgelopen weekend ging biljarten in Nieuwcuyk voor het kampioenschap libre 5e klas District Midden Brabant. Heb een erg leuk weekend gehad, het was gezellig, wel een beetje koud in de biljartzaal maar dat kon de pret niet drukken. Als je bezig bent voel je dat niet zo maar tijdens de pauzes wel bbrrrrr.
Ik moest 5 partijen biljarten en heb er 4 gewonnen en daardoor werd ik kampioen en mag ik in november een weekend naar Zierikzee om te spelen voor het gewest Zuid-Nederland.
Ik kreeg een mooie prijs, een medaille en een diploma . Ben er eigenlijk best trots op, want had na het overlijden van mijn man bijna niet meer gebiljart omdat wij altijd samen gingen en nadien had ik er moeite mee om alleen te gaan Maar ben afgelopen april weer begonnen en dan nu dit resultaat.

Heb gisteren mijn 3e blok afgewerkt voor het verjaardagskadootje (foto's in januari) en ben nu bezig met de andere 3 blokken.
Verder een begin gemaakt met blokken voor mijn quilt voor achter de kapstok, had tijdje terug al wel de lapjes gesneden maar ben nu werkelijk bezig met aan elkaar zetten


Alle 20 bloks tegelijk gespeld, dan kan ik ineens doorgaan met aan elkaar zetten
 
Zo, de eerste 3 zijn al half klaar, alleen nog een bruin en een groen lapje eraan.
Maar dat doe ik net als met rood en wit heb gedaan alle 20 tegelijk.
 
Als die allemaal klaar zijn kan ik beginnen met de tussenliggende blokken borduren, de afbeeldingen ben ik aan het zoeken op internet en dat valt nog tegen hoor. Wil allemaal afbeeldingen die betrekking hebben op het leven van mij en mijn man en onze hobby's.
Misschien dat iemand mij kan helpen met het vinden van een mooie duidelijke afbeelding van het sterrenbeeld Vissen en Boogschutter.
 
Dadelijk even boodschappen doen en weer een kleinigheidje kopen voor mijn kleindochter voor de Sint. Dat heb ik de afgelopen maanden elke maand gedaan dan loopt het niet meteen zo in de papieren en heb ik toch eeen aantal leuke dingen voor haar kunnen kopen. Dat hoeft niet altijd duur te zijn en zij is snel tevreden dat scheelt ook wel.
 
 En daarna weer snel verder aan de lapjes want daar is nu echt weer voor, lekker kopje thee erbij en misschien een koekje of sneetje ontbijtkoek.
 
groetjes
Bernadette
 
 
 

2 opmerkingen:

 1. Leuk dat je gewonnen hebt. Een hele prestatie hoor.
  ik vind je lapjes mooi worden, een hele mooie frisse combinatie wordt het.
  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je, heb ze samen met Jose bij Dorry uitgezocht. Kijk daarbij toch altijd beetje naar mijn huisje al zeggen ze dat je dat los moet laten en gewoon alle kleuren moet gebruiken en wilde graag stofjes met kleine roosjes omdat dat de lievelingsbloem van mijn man was
   groetjes
   Bernadette

   Verwijderen