vrijdag 23 november 2012

Alweer naar....


Dorry geweest samen met mijn dochter. Zij wilde even snuffelen voor stofjes voor haar huisjesquilt en ik ging voor de gezelligheid mee. Maar snuffelen  bij Dorry is altijd zo verleidelijk dus ik kon het ook niet laten om wat mee te nemen.


Waar ik deze lapjes voor ga gebruiken blijft nog even een verrassing. Ik vond vooral de rechtse heel mooi en de schaartjes passen misschien niet helemaal bij de andere 3 maar vond ze te leuk om te laten liggen.

Nou had ik van de week in de kast nog een leuk mandje gevonden, wat daar gewoon nutteloos stond te zijn en dat natuurlijk kan niet dus daar ga ik ze in bewaren samen met nog heel veel lapjes die ik in de loop van de komende maanden hoop aan te gaan schaffen.
 
Vandaag niet veel steekjes maken, want ik ga samen met mijn zoon naar de opname van Paul de Leeuw, welke vanavond uitgezonden gaat worden. En morgen bij zoon helpen het behang in zijn huiskamer van de muren te halen voor zover zijn poezen dat al niet gedaan hebben. Van de week komt bij hem de stukadoor om de muren glad te maken en dan gaat hij ze schilderen. Dan kunnen de poezen in ieder geval daar niet meer aan krabben.
 
 
Het is vooral deze kleine rakker die het doet.

 
En dan ziet het er ongeveer zo uit als ze even bezig is geweest. Dit is wel het ergste stuk wat ze vorige week gedaan heeft.
 
Dus heb ik een druk weekend voor de boeg, maar wel leuk weekend ook al worden er dan geen of weinig steekjes gemaakt

Fijn weekend allemaal
groetjes
Bernadette

2 opmerkingen:

 1. We hadden vroeger ook zo'n kat die het heerlijk vond om alle lagen behang van de gang eraf te halen. Toen hebben we een stukje vloerbedekking op de muur geplakt, werkte perfect! Nu zijn we wat ruimer behuisd en hebben we een hele grote (veelgebruikte) krabpaal.
  De lapjes zijn erg leuk, ben benieuwd naar wat voor moois dat gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stoute katten, als dit gedrag er eenmaal krijg je het er niet zomaar uit. En dan is het goed om maatregelen te nemen. Ben wel benieuwd hoe het bij Paul de Leeuw was.

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen