maandag 26 november 2012

Ik kon het niet laten...

om dit weekend toch wat steekjes te zetten.
Zaterdagochtend moest ik al vroeg op want ik ging met mijn zoon naar Paul de Leeuw. Niet dat ik zo'n fan ben maar zoon had 2 kaartjes gewonnen en ik mocht mee.
We zouden om half 10 vertrekken en ik dacht nog: o, wat vroeg we hoeven er pas om half 2 te zijn.
Helemaal geen erg in dat je zo lang in de trein moet zitten om van Tilburg naar Almere te gaan. Dat vertelde zoon toen hij me op kwam halen.
Dus op laatste nippertje, snel een lapje, een schaartje, naald en borduurgaren in mijn tas gedaan en onderweg lekker zitten borduren met als resultaat:

Gemaakt op de heen- en terugweg.
 
In de studio was het erg interesant om te zien hoe zo'n programma gemaakt wordt. Ik had in een grijs verleden al wel eens een opname meegemaakt van Zeg eens AAA ( das lang geleden he) maar dat ging heel anders. Dat werd telkens in stukjes opgenomen en er stond iemand bij die aangaf wanneer we moesten lachen of klappen en als fout ging moest opnieuw en opnieuw enz. enz.
 
Bij Paul ging dit veel spontaner, net voor de opnames kwam hij zelf vragen of we als we moesten lachen om iets, dit harder wilden doen dan thuis voor de buis. Maar niemand gaf aan wanneer er verplicht geklapt moest worden of zo en de show werd in een keer achter elkaar opgenomen.
Al ben ik geen fan en dat heeft te maken met oude programma's die hij maakte en die ik altijd nogal vulgair vond, moet ik zeggen dat ik genoten heb van zijn show. Hij kan nog steeds rare grappen uithalen maar op zijn tijd heel serieus zijn indien nodig. Na afloop heeft hij nog enkele nummers gezongen, gewoon zonder opname om het publiek te bedanken voor hun aanwezigheid.
Dat vond ik een erg mooi gebaar. De show is afgelopen zaterdagavond uitgezonden.
 
Bij thuiskomst werd ik verrast door mijn zoon want hij trakteerde op chinees eten. Dat eet ik niet vaak meer, want ga dat niet voor mezelf halen, je krijgt daar altijd veel te veel voor 1 persoon en ingevroren vind ik dat niet lekker. Dus heb heerlijk zitten genieten van al dat lekkers.
 
Van de week even werken aan mijn verjaardagskadootje voor Tess en proberen de bies om mijn kerstpanel te zetten.
Maar vanmiddag eerst winkelen om de Sint te helpen met kadootjes voor de kinderen en kleinkind.
 
Fijne dag allemaal
Bernadette
 
 
 
 
 


2 opmerkingen:

 1. Schattig borduurtje. ben wel benieuwd waar je de patroontjes vandaan haalt.
  Leuk toch Paul de Leeuw. Hier staattie ook nooit aan. Ik vind het wel leuk, mijn lief heeft een hekel aan hem. Tja smaken verschillen he en dat heb je nou eenmaal met uitgesproken persoonlijkheden.

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, je tijd verdoen met alleen maar zitten is ook niks voor jou, begrijp ik. Erg leuk borduurtje hoor.
  De meningen over Paul lopen erg uiteen hè. Ik vind hem de ene keer walgelijk en de andere keer erg leuk. Zaterdag vond ik 'm leuk. Er live bijzijn maakt 't misschien nog leuker.
  Wat een leuk initiatief van je zoon, met een etentje na. Heel lief van hem.

  gr.Heleni

  BeantwoordenVerwijderen