woensdag 28 november 2012

YES, ik krijg.....

volgende week het duurste sinterklaaskado ooit in mijn leven.
Dat klinkt heel hebberig maar is niet zo hoor. Ik zal even uitleggen.

Welzorg en ik zijn al vanaf augustus bezig om een nieuwe scootmobiel voor mij te regelen met betere vering ivm ernstige rugklachten en nu kreeg ik vandaag een telefoontje dat hij/zij volgende week donderdag 6 december, afgeleverd wordt hier aan huis. Nou heb ik al wel leukere Sinterklaaskadootjes gehad maar ben met dit kado wel heel erg blij, want scheelt mij veel pijn bij het rijden.

En dit gaat hem worden maar dan met grijs ipv oranje, een iets andere stoel en een extra mand achterop. Als ik hem/haar heb zal ik een foto plaatsen, want bovenstaande foto heb ik gekopieerd van internet. Ik zal mijn rode monster wel missen want heb er toch ruim 5 jaar op gereden en totaal 15.000 km afgelegd, wat neerkomt op zo'n 225 km per maand.

Ook ben ik benieuwd of Snoet op mijn nieuwe scootmobiel past, want er is iets minder ruimte tussen stuurkolom en stoel. Op de oude reed ze regelmatig lekker mee, zoals je op onderstaande foto kunt zien. Hier is ze nog stuk jonger, nu heeft ze grijze snuit.

Verder niet veel aan mijn lapjes en steekjes gedaan want ben druk geweest met het helpen van de Sint, kadootjes gekocht en in mijn hoofd al bezig met rijmen. Moet nog meer halen want kon niet slagen voor dochter en schoonzoon.Nu  wat ik al wel heb, alleen nog inpakken en rijmpjes op papier zetten. Hoop van de week weer wat te kunnen laten zien.

Voor nu een fijne nachtrust en morgen zo gezond mogelijk weer opstaan
groetjes
Bernadette

3 opmerkingen:

 1. Haha, schitterend, die hond op de scootmobiel!
  Fijn dat het er nu door is, pijn in je rug is niks (en ik spreek uit ervaring).
  Veel plezier ermee, en Snoet past er vast wel tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Bernadette,

  Wat fijn dat het gelukt is met je nieuwe scootmobiel. Een mooier cadeau kun je niet krijgen denk ik he?

  Groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hallo Wietske, nee klopt een mooier kado kan ik me op dit moment niet wensen. Ja een maar dat kan niemand me geven.
   Ben erg blij dat ze beslist hebben dat ik hem krijg, want mijn schouders en ellebogen beginnen te protesteren omdat ik steeds op de armleuningen ga hangen om schokken op te vangen van bulten en kuilen in het wegdek.
   Fijn je weer op de blogs te zien.
   groetjes
   Bernadette

   Verwijderen