zaterdag 1 december 2012

Vandaag even geen...

steekjes, lapjes, naaldjes en draadjes, want moet nog wat geheimzinnige dingen doen die bij deze tijd van het jaar passen. En ook nog een beetje mijn huiskamer opruimen na de schilderwerkzaamheden van gisteren.
Mijn zoon kwam namelijk de deuren lakken. Het lag in de planning om alle deuren van gang en huiskamer te doen, maar vanwege de kou besloten we de voordeeur en balkondeur uit te stellen tot het voorjaar. Ik heb namelijk niet veel zin om nu met open buitendeuren te gaan zitten een hele dag.
Gelukkig is nu keuken, huiskamer en gang klaar op die 2 deuren na en na de feestdagen gaan we verder aan de slaapkamers, toilet en badkamer.


En ik heb bericht gekregen dat vanmiddag de Sint wel eens wat pakjes zou kunnen komen brengen.
Dus mijn dochter , schoonzoon, kleindochter en zoon ook maar ingelicht dat ze mogen komen, je weet maar nooit of er voor hen ook wat komt.
Kreeg van hen wel te horen dat ze dan meteen mee wilden eten vandaag en ik had aan Sanne(kleindochter) beloofd als ze weer kwam eten om chinese tomatensoep te maken. Dus dat staat al klaar , evenals de lasagna die ze ook graag eet.

Afgelopen week weer een paar borduurseltjes afgemaakt die ik graag aan jullie wil laten zien.
Deze vlinder staat voor ons doodgeboren kindje en omdat het een herinneringsquilt wordt aan gebeurtenissen uit ons leven, mag deze zeker niet ontbreken
 

De stoel staat voor het beroep van mijn man, namelijk machinaal houtbewerker in een meubelfabriek.
 
Sorry voor de schaduw op de foto's, dat zijn mijn handen en anders moest ik te ver weg gaan staan zodat de afbeeldingen niet meer goed te zien zouden zijn

Van de week nog meer gedaan al zat ik wat krap in de tijd, het verjaardagskadootje voor pleegkleindochter ligt namelijk gewassen en wel klaar, maar ja de foto's komen echt pas na 13 janauri als mamma en Tess het kadootje gehad hebben, anders is het geen verrassing meer.
Het kerstpanel afmaken is me niet gelukt en denk niet dat dat komende week gaat lukken want als Sint is geweest begin ik aan de kerstversiering en dat duurt ook paar dagen in mijn tempo.
Eerst mag ik dan beginnen met al die dozen (en dat zijn er volgens mijn kinderen te veel) van de berging naar boven te halen, dan huiskamer gedeeltelijk leegmaken en dan uitpakken en neerzetten.
Als het klaar is zal ik wat foto's maken zodat jullie indruk krijgen van mijn kersthuis.


Ik wens iedereen die vandaag of deze week sinterklaasfeest viert een hele fijne tijd en ik hoop eind van de week wat meer borduursels te kunnen laten zien.

Groetjes

Bernadette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten