woensdag 7 november 2012

gisteren...

een druk dagje gehad.
Allereerst naar de kapper geweest. Heb daar model gezeten voor dochter van een kennis. Zij is met de kappersopleiding bezig en moest oefenen in verven en high light zetten. Eerst werd mijn haar netjes in model geknipt, niet te veel eraf want ik wil ze lang laten groeien
Kan helaas geen foto van mezelf maken maar het resultaat is prachtig geworden. Dat mag ook wel na 3 uur zitten, maar dat weet je als je als model gaat, want alles wat ze doet moet eerst gecontroleerd worden voor ze verder mag met de volgende stap.

Daarna met een vriendin lekker gaan shoppen bij Ikea. Heerlijke winkel vind ik dat en ik kan er uren snuffelen tussen al die hebbedingetjes voor in huis.
Hun geurwaxine lichtjes vanille zijn bij mij favoriet en omdat ik er niet vaak kom, daar maar meteen voorraadje van meegenomen. Ook nog wat naturel waxinelichtjes want tenslotte is het kaarsjes seizoen hier weer aangebroken. Als ik ze allemaal aansteek in de huiskamer zijn het er 25 dus dat gaat snel op.
En dan heb ik ook nog paar mooie olielampjes staan, die ik kocht in Hattem tijdens een vakantie in 2005.
Deze foto is nog in mijn vorige woning gemaakt


Meteen ook voor zoon zijn verjaardagskadootje gekocht.

En gisteravond nog even lekker aan mijn volgende stitcherie gewerkt
Dat gaat niet zo snel, want zijn veel lijntjes op de klosjes garen. Hoop voor het weekend deze af te hebben.
 
 
Vandaag even geen steekjes want wordt op mijn vrijwillegerswerk verwacht en vanavond biljartwedstrijd waar ik aan mag/moet treden.

Fijne dag allemaal
Bernadette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten