zondag 11 november 2012

van alles wat

Hallo
Enkele weken geleden kocht ik een quilt agenda bij Dorry voor 2013, maar bij nader inzien vind ik het zonde om hem vol te schrijven en ga hem op mijn hobbykamer zetten als decoratie en om af en toe lekker foto's te kijken ter inspiratie.
Dus moest er een nieuwe agenda komen die ik wel vol ga schrijven. En deze is het geworden
 

ik vind die grijze beer zo leuk en hij schenkt ook nog mijn favo-drankje namelijk thee
 
Dit weekend hebben mijn zoon en mijn broer een begin gemaakt met het schuren en plamuren van mijn kozijnen en deuren binnen. En zelf heb ik het kozijn van de keuken al 1 keer in de lak gezet.
Dus hele woonkamer en keuken op zijn kop, dat begrijp je wel.
 
Toch ook nog wat aan mijn quiltprojecten , 1 af, enkele bijna af en 1 helemaal nog niet af
 
dit lapje is dus af, weer een erbij voor herinneringsquilt. met dank aan Caroline voor de afbeelding, zij heeft deze op haar visitekaartje staan. heb die ingescand en uitvergroot.
  
de 3 bovenstaande zijn bijna af, er moet alleen nog een bies aan en op het grote panel moeten onderaan 4 knoopjes komen zodat ik er 4 van de kleintjes met een lusje aan kan hangen. Hoop ze voor de Kerst klaar te hebben. Maar denk dat onderstaande dat niet haalt.
 
Deze hoort bij de andere en hij is alleen nog maar voorzien van vulling en achterkant, doorpitten hoop ik van de week mee te beginnen maar eerst druk verder met schilderen, want alle kozijnen en deuren moeten nog en dat zijn er nogal wat als je het hele appartement wilt doen.
Helaas kan ik dat maar met beetjes tegelijk, anders protesteert mijn lijf te veel. En heb ook geen behoefte om alle ramen en deuren tegenover elkaar open te zetten, wordt zo frisjes dan binnen.
 
En verder kwam zaterdag mijn dochter en kleindochter gezellig even langs. Ik had een pan uiensoep en tosti´s gepland voor zoon en broer tijdens het schuren en dochter en kleindochter hebben gezellig meegegeten. Dochter had haar quiltwerkje meegenomen, dus onder het bijpraten heeft zij lekker aan haar quilt gewerkt.
 
Omdat gisteren zo´n drukke dag was, vandaag mijn rust genomen met het boek 50 tinten grijs.
En nu wachten op het vervolg, maar dat is dochter nog aan het lezen dus moet ik daar even geduld voor hebben, maar heb nog genoeg andere dingen te doen dus verveel me toch niet hoor.
 
Fijne week en groetjes
Bernadette
 
 

2 opmerkingen:

 1. Je quilt wordt echt prachtig hoor. Mooie heldere kleuren

  Knap dat jullie die klussen allemaal zelf doen. Wat een werk en tja dan zit je wel wat langer in de troep he? Nou ja als het maar een beetje af is voor de decembermaand anders is het helemaal zo ongezellig

  Sterkte ermee!

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die agendabeer is LEUK!
  Je kerstpanels zien er fantastisch uit, je krijgt ze vast wel allemaal af. En ach, anders is het volgend jaar weer kerst.

  BeantwoordenVerwijderen