maandag 19 november 2012

Het is even...

stil geweest op mijn blogje. Sorry maar had het wat te druk afgelopen week.
Druk bezig geweest met schilderen van huiskamer en keukenkozijnen en helaas nog niet klaar.
Moet de deurkozijnen nog aflakken (nu 1x gedaan) en ook de deuren moeten nog helemaal, maar keuken- en woonkamer raam klaar. Kozijn van voordeur en meterkast ook al 1x gedaan.
Deze kleur wordt het en dan de deuren worden een tintje lichter.Tussen door nog wat geborduurd aan de blokken voor mijn herinneringsquilt en dus nog wel iets om aan jullie te laten zien. De foto's zijn niet super want op een of ander manier geeft mijn telefoon bij deze borduursel regelmatig in het midden een roodachtige schaduwvlek.
Deze beer heb ik gekozen, omdat mijn kleindochter altijd zegt dat opa een sterretje is.Als ze 's avonds naar bed gaat en ze toevallig een ster aan de hemel ziet staan zegt ze ook altijd weltrusten opa.

Dit fietsje staat voor de vele kilometers die wij samen en toen de kinderen jong waren, ook met de kinderen hebben afgelegd door het brabantse land. Op geode dagen fietsen we zo'n 80 tot 100 kilometer.
Deze beer staat met zijn hart voor mijn liefde voor mijn man en vice versa.

Om een idee te krijgen hoe de quilt er in zijn geheel uit moet gaan zien, hier een foto van een klein stukje. De blokken zitten nog niet aan elkaar maar dat komt pas als ik alle 20 borduursels klaar heb.


En afgelopen weekend naar Zierikzee geweest om te biljarten. Ik mocht meedoen aan de gewestelijke kampioenschappen van Zuid-Nederland. Vrijdagavond, zaterdag en zondag bezig geweest en aan het einde van de zondag bleek dat ik 4e was geworden.
Het was best spannend. We moesten ieder 7 partijen spelen en elke winstpartij levert punten op.
Voor de laatste ronde stonden er 6 van de 8 op gelijke hoogte om 2e te worden want de kampioen was al bekend, die had te veel punten en was niet meer in te halen.
Helaas liep bij mij niet zo lekker door een pols- en handblessure, iets wat ik wel vaker heb door de reuma maar kwam nu even niet zo goed uit. Ik had evenveel punten als nummer 2 en 3 maar een iets lager gemiddelde.
Maar als ik terug kijk op afgelopen weekend was het belangrijkste dat we het gezellig en sportief samen hebben gehad.  Het waren stuk voor stuk mensen die op een positieve manier bezig zijn met hun sport.
De organiserende biljartvereniging had ons goed voorzien van een lekker stukje cake bij de thee en tussendoor was er snert of tomatensoep ( vers gemaakt door een van de leden) en belegde broodjes.

Mijn dochter zat gisteren op de tribune bij het programma van Carlo en Irene en daar kreeg ze een kaartje voor het concert van Nick en Simon in het Gelredome voor volgend jaar oktober. Ik vind dit superleuk voor haar, want gaat niet zo lekker met haar op moment dus dit was een leuk opkikkertje en iets om naar uit te kijken.

Nu weten jullie dus waarom het hier een beetje stil was op mijn blog maar zal proberen van de week wat vaker te schrijven.
groetjes en een fijne week
Bernadette
3 opmerkingen:

 1. Opa is een sterretje, wat een vreselijk lief iets van je kleindochter.
  Je borduurtjes schieten al lekker op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi, je borduurtjes. is een goede weergave van wat je bezighoudt.
  Maar je bent ook goed bezig met je verfklussen. sterkte nog maar.

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien je borduursels er weer mooi uit. Ben zo benieuwd als het straks helemaal klaar is. En het verven schiet ook al op.

  Veel liefs,

  Petra

  BeantwoordenVerwijderen