zaterdag 15 juni 2013

Lieve dochter versus Sweet William

 
Vandaag een drukke dag gehad, maar wel een hele leuke. Dat zit zo:
 
van de week belde dochter op of ik zin had  zaterdag mee te gaan naar Dorry voor sashing voor een quilt waar ze mee bezig is. Natuurlijk heb ik altijd zin om naar ons favoriete quiltwinkeltje te gaan.
Maar eerst moest ik vanmorgen al boodschappen doen, want kreeg eters vanavond op visite dus stond al om kwart over 8 bij de supermarkt binnen, want om half 10 was gepland om te vertrekken naar Dorry
 
Daar aangekomen werd er eerst stof gekozen en na wat rekenwerk van Dorry en mij wisten we hoeveel ze nodig heeft.
 
In de winkel hangt de Sweet William, waarop ik vanaf het eerste moment verliefd ben geworden toen ik hem zag staan op de blog van Supergoof /Ingrid
 
Door omstandigheden kon ik niet meteen inschrijven en toen ik de mogelijkheid had, was de inschrijving gesloten, helaas pindakaas dus dacht ik.
Maar tot mijn vreugde hoorde ik vanmorgen dat er diverse dames die ingeschreven hadden zich teruggetrokken hebben of niets meer hebben laten horen dus er was weer plaats.
Doordat mijn dochter zo lief was om even de nodige eurootjes voor te schieten( waarvoor hartelijke dank ) kon ik meteen mijn eerste pakketje van deze maand mee naar huis nemen.
 

 
 
 
Ik ben er zoooo blij mee dat ik hem kan maken.
Natuurlijk had ik daarbij nog wat andere dingen nodig zoals groen borduurgaren, lijmpen en stempel voor de driehoekjes van de mandjes, dus die heb ik maar meteen meegenomen natuurlijk.

 

 
 
Alles bij elkaar zijn we zowat de hele ochtend bij Dorry geweest, maar je hebt daar geen erg in de tijd want het is er altijd gezellig en ze heeft alle tijd om al je vragen te beantwoorden.
 
 
Toen we buitenstapten zei dochterlief dat ze eigenlijk ook nog even naar de kapper wilde, of dat nog kon. Natuurlijk kon dat, alleen dat even werd wat langer want naast knippen wilde ze ook een kleurtje in haar haar met onderstaand resultaat.
 
 
Ik vind het erg leuk geworden het is donkerrood met lichtrode highlights erin.
Heeft ze wel alles bij elkaar ongeveer 2,5 uur voor in de stoel moeten zitten.
 
 
Door dit alles was ik pas rond kwart over 4 thuis en de eters zouden om 5 uur hier zijn. Dus vlug begonnen met vlees snijden en marineren, sperzieboontjes schoonmaken en koken.
Wat ik gemaakt heb:
 
Nasi met Ajam ketjap en hete boontjes, daar lekker een bak kroepoek bij en als toetje browniepudding van de bekende toetjesfabrikant.
 
Nou ze hebben gesmuld hoor en ik ook maar vergeten foto's te maken dom he.
Morgen eet ik nogmaals hetzelfde want natuurlijk had ik weer eens veel te veel zoals gewoonlijk.
 
 
Ik wens iedereen een fijne vaderdag en voor diegene die hun vader of man moeten missen wil ik zeggen, heel veel sterkte morgen
 
groetjes
 
Bernadette
 5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je nu toch mee kunt doen.
  heel veel plezier ermee, het gaat je zeker bevallen
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja,had al bij Ingrid gelezen dat er weer plaats was om mee te doen.Heb ook staan dubben,maar er is nog zoveel wat ik wil doen.Dan maar later eens,want de naam heeft voor mij een betekenis.Wat een leuke foto van je dochter! Mijn schoondochter had haar haar ook zo geverfd tot ze zwanger werd en nu wil ze het even niet meer verven.
  Met welke stofjes ga je de William maken,of zit dat ook bij het pakket?Veel succes en kijk uit naar je eerste blok.
  goede zondag en jij ook sterkte.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de stofjes zitten in het pakket en zijn erg leuk, er is ook nog zoveel wat ik wil maken maar kon deze niet laten liggen, zeker omdat de stofjes zo vrolijk zijn en ik er meteen verliefd op was.
   groetjes
   Bernadette

   Verwijderen
 3. KEILEUK dat je mee doet, en dat je de stofjes vrolijk vindt!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig, zo'n quiltende dochter. De William belooft prachtig te worden, ik zie uit naar je foto's.
  (Nasi met hete boontjes, lekker!)

  BeantwoordenVerwijderen