vrijdag 21 juni 2013

vandaag gaat het gebeuren...

Yes, vandaag ga ik aan de Sweet William beginnen. Heb het pakketje al een week in huis maar wilde eerst afmaken waar ik mee bezig was.
Natuurlijk het schilderen is nog niet af, ben met de kozijnen al wel ver en zoon heeft gisteren weer paar deuren gedaan, maar tussendoor heb ik toch kans gezien wat steekjes te zetten en het vierde huis van de Frottende Freule afgemaakt.
Moet wel een beetje bij blijven anders ga ik achterlopen en dat wil ik niet.

Ook mijn Tumbling Blocks zijn af en ik heb ze even op een luier gespeld om te kijken hoe ze moeten komen zitten, vastnaaien komt later wel. Dit is de helft ongeveer. Het wordt een smalle, wat langere quilt anders past ie niet aan de muur waar ik hem gepland heb.

Net de materialen die ik nodig denk te hebben voor de Sweet William klaar gelegd dus als dit blog gepost is, kan ik er tegenaanAfgelopen zaterdag was ik met dochter op stap geweest (zie vorige bericht) en zij stuurde me van de week foto's van de stofjes die ze gekocht had.


Deze zijn in het echt paarser, ze gaat die combineren met wit met een werkje erin.
 
 
Deze zijn gewoon gekocht omdat ze ze mooi vind en haar voorraad bij wilde vullen, in het midden nogmaals de paarse lapjes.
 
 
 
Zij is bezig met klosjes en vingerhoedjes maken, als ik daar foto's van krijg laat ik ze ook aan jullie zien. Bovenstaande lapjes komen daar niet in.
 
 
Sorry maar nu ga ik stoppen, de Sweet William ligt te roepen.
als ik wat af heb daarvan laat ik weer zien.
Fijn weekend en groetjes
Bernadette


2 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je ook meedoet aan de Sweet William.
  Ik ga zeker naar de Bee's bij Dorry,dat is altijd zo gezellig,ik zie je daar vast een keertje.Veel plezier met het maken van de Sweet William,het is zo leuk om te doen.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat jij de huisjes van de frottende freule ook doet
  Veel plezier met je nieuwe project, het gaat vast lukken
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen