zondag 21 juli 2013

Drukke week gehad met een gezellig slot


Deze week naast de gewone dingen zoals oppassen op pleegkleinkind, vrijwilligerswerk en natuurlijk ook nog wat steekjes zetten was er nog het een en ander wat stond te gebeuren.
Allereerst op donderdag de Bee bij Dorry voor de Sweet William. Erg jammer dat er niet meer mensen waren. Tussendoor wel even een paar dames die hun pakketje kwamen halen maar helaas geen tijd hadden om te blijven, dus ik kreeg privéles. En dat was wel nodig ook want ik had wel 2 blokken af maar vraag niet hoe ik daar mee heb zitten worstelen. Dorry vond ze er toch prachtig uitzien dus mijn neus krulde ervan hihi.
Zoals gewoonlijk had Dorry de thee en de koekjes klaar staan in haar prachtige servies
(sorry krijg de foto hier niet gedraaid terwijl hij op mijn pc prima staat)
 
Mijn materialen liggen klaar om aan de les te beginnen
 
Ik heb dus weer het een en ander opgestoken van deze ochtend en verder nog een ontmoeting gehad met een kleuterjuf van vroeger van mijn kinderen, zij kwam ook even binnen wippen bij Dorry. Leuk om even herinneringen op te halen.
 
Thuis had ik de hele week steekjes gezet  aan mijn bloemenmand want vrijdag kwam mijn andere tv en de mand moest erboven komen hangen. Het latje hing er al maar wilde zoooooooooo graag dat hij er hing voor tv kwam. En dat is gelukt, hij is klaar !!

 
 
De onderste hoeken lijken uit te staan maar in echt is dat niet zo, heeft te maken met bolling van quilt dat het zo lijkt op de foto.
Dit is mijn eerste appliqueerwerk en ik ben er best trots op.
 

Gisteren ben ik gezellig bij een neef van me op bezoek geweest.
 

 Gelukkig was het niet zo heet gisteren. Ik weet dat veel mensen niet leuk vinden wat ik nu ga schrijven maar van mij mag het gaan vriezen. Ik kan absoluut niet tegen dit weer.
Hij woont in een dorp een stukje van mij vandaan en onderweg kwam ik dit prachtige "onkruid" tegen.

Vaak is dat onkruid nog mooier dan gekweekte bloemen. Er stonden ook nog wilde roosjes maar die stonden te hoog op de helling om te fotograferen maar wel erg mooi.
Bij mijn neef aangekomen ben ik schandalig verwend voor een zaterdagmiddag. Eerst een lekker kopje thee met chocoladesoesjes en daarna een heerlijk glaasje wijn (1tje maar want op scootmobiel rijden en drank dat mag net zo min als in de auto) met heerlijke toastjes met salade van krab, zalm en ei.
 
Mijn neef aan de wijn

Het lag in mijn bedoeling rond 5 uur naar huis te gaan maar het was zo gezellig dat ik om 9 uur pas wegging. Na een half uurtje rijden was ik weer thuis, heb mijn hond verzorgd en ben lekker naar bed gegaan.
En het slot van de week wordt ook leuk want vanmiddag ga ik, om enigszins af te koelen bij mijn kleindochter en dochter in de tuin in het zwembad liggen. Heeeeerlijk in de schaduw.

Ik wens iedereen die wel tegen dit weer kan fijne dagen en voor diegene die er beroerd en misselijk van worden net als ik: veel sterkte de komende week

groetjes
Bernadette


1 opmerking:

 1. Je quiltje is mooi geworden en hangt daar op een goed plekje.
  En ik kan je een hand geven-dit weer vind ik ook niks! Net boven de 20 gr. is prima,maar warmer hoeft niet van mij.
  Was het lekker vanmiddag in het zwembad in de schaduw?
  Sterkte deze week.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen