maandag 28 oktober 2013

Tijdens de storm...

zijn hier buiten maar ook binnen veel blaadjes gevallenGelukkig heb ik vandaag de meeste van de binnen gevallen blaadjes al weer vast kunnen zetten aan hun takjes

 
 
Het is het begin van blok 12 van de Sweet William. Nog 4 blaadjes vastzetten en dan nog 25 besjes en dan is dit blok ook klaar
 
Het is een leuk werkje om te doen al vond ik het vorige blok dus nummer 11 wat lastig maar zoals je op onderstaande foto kunt zien is dat toch nog goed gekomen. De groene blaadjes waren niet makkelijk om netjes te krijgen. Waar een weekendje storm al niet goed voor is, bijna 2 blokken gemaakt. Zo kom ik weer een beetje bij want volgende week is alweer de volgende Bee en ik heb nog 3 blokken te gaan na nummer 12. Maar ja, zo blijf ik wel bezig en heb ik niet veel tijd om te prakkizeren over dochter en kleindochter..
 

 Sorry op pc staat foto recht maar hier dus gedraaid.


Verder heb ik afgelopen week niet zo heel veel gedaan, druk geweest met andere dingen, zoals een bezoekje aan Dorry waar ik mijn eerst echte quiltboek heb gekocht.  Het was er zoals altijd weer erg druk, ze was bezig met stofjes snijden en de website bijwerken en tussendoor ook nog even bijkletsen met mij.
Foto is wat onduidelijk door spiegeling van glanzende buitenkant van het boek, maar het is het Handboek patchwork en quilts van Karin Pieterse.

Ik heb er al een klein stukje in gelezen en hoop van de week tijd te hebben er meer van te bekijken, want binnenkort begin ik aan de beginnerscursus voor quilten, hoe gek dat ook klinkt voor iemand die 2 jaar bezig is en al enkele quiltjes af heeft. 
Toch denk ik er nog het een en ander van op te steken en daarnaast is het gewoon gezellig om met een groep mensen die dezelfde hobby hebben, verschillende ochtenden met elkaar bezig te zijn.
En dit boek is dan handig om erbij te hebben en iets op te zoeken als je even kwijt bent hoe iets ook al weer moet.


Nu ga ik nog even mijn avondwandelingetje met de hond maken en daarna ga ik naar Lakenstraat.
Ik wens iedereen een fijne week
groetjes
Bernadette

2 opmerkingen:

 1. Wat een storm is het geweest, hè, is Snoet niet uit zn halsband gewaaid?
  Blokken worden mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De sweet William: hij is mooi hoor, prachtig!!!!
  wat zal hij straks mooi zijn als je klaar bent
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen