maandag 21 oktober 2013

Wat doe ik.....

in een weekend waarop half quiltend Nederland naar Veldhoven vertrekt voor een tentoonstelling waar ik ook graag bij zou zijn.
Ten eerste: vreselijk balen dat ik geen geldputje heb om de reis en de entreegelden uit te halen, maar dat duurde maar even want het leven is te leuk om lang te balen
Ten tweede: mezelf lekker verwennen met een troostontbijtje op zondag
 
 
Daarna lekker een eindje gaan rijden op de scootmobiel want het was best lekker weer voor de tijd van het jaar. Onderweg kwam ik deze prachtige reuze grote vliegenzwammen tegen. Het hoesje van mijn telefoon ligt ernaast zodat jullie een idee hebben hoe reuze ze wel zijn.
 


 

Er stonden meer mensen bij om er foto's van te maken. Erg leuk om te zien dat er in de stad nog meer mensen zijn die niet overal zomaar langs scheuren met hun auto/brommer/fiets maar oog hebben voor de natuur.

Natuurlijk is er afgelopen week ook gequilt, ik heb gewerkt aan mijn blokken voor de Sweet William.


Alle besjes en blaadjes netjes vastgespeld om ze op mijn gemakje vast te zetten

Ik vind hem zelf goed gelukt
De kleuren zijn in het echt mooier vind ik zelf
 
 


 En deze kwam afgelopen week ook af, de bikini zoals Dorry hem noemt.
 
 
Vandaag heb ik de laatste kozijnen geschilderd van de slaapkamer en als mijn zoon binnenkort nog een paar deuren komt doen dan is mijn hele huisje weer netjes. Dan hebben we samen alle kozijnen en deuren gehad en kan het er allemaal weer jaren tegen hoop ik.
 
En wat staat er komende week op het programma:
Verder werken aan de volgende blokken van de SW want mag er nog 5 maken voordat het volgende pakketje komt en ik wil niet te ver achter raken.
 
Maar natuurlijk ook jullie blogjes lezen, mijn vrijwilligerswerk doen en morgenavond een keer niet quilten met mijn dochter op onze vaste quiltavond maar we gaan samen bij een vriendin een bakje thee doen. Heb er zin in.
 
Fijne quiltweek allemaal en ik ga nu nog even wat foto's kijken op de diverse blogs van mensen die wel in  Veldhoven waren
 
groetjes
Bernadette
 
 
 
 
 
 
 


5 opmerkingen:

 1. Hoi Bernadette,

  Fijn dat je er een positieve draai aan hebt gegeven en dit wonder van de natuur gratis heb kunnen fotograferen.
  Je bikini is leuk joh!

  groetjes
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je de bloemenmandjes mooi gemaakt, KEIGOED!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook niet zo'n potje, maar lang leve blogland, er zijn heel veel foto's te bewonderen, zowel van Veldhoven als van paddestoelen ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig kun je je heerlijk uitleven in de Sweet william en hij wordt echt prachtig!
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen