vrijdag 6 december 2013

Extra drukke decembermaand

Nu Sint en zijn Pieten weer vertrokken is, maken wij ons op voor Kerst en Oud en Nieuw. Maar tussendoor hebben we ook nog even een paar verjaardagen. Mijn zoon morgen en ik over enkele dagen. Daarnaast nog een Bee van de Sweet William op 12 december en cursus op 14 december waar ik nog een deel van mijn huiswerk voor moet maken.

Dochterlief heeft een huisje gevonden en afgelopen donderdag kreeg zij de sleutel. Dus nu kan er gewit, gekleurd en gelakt worden en daarna poetsen en overhuizen.
Dus mocht ik even niet op jullie blogs reageren of geen nieuwe berichtjes schrijven dan weten jullie waar het aan ligt.
Dus echt druk pppfffffff.Enige tijd geleden heb ik mezelf  aangemeld bij een verjaardagslapjesgroep en er zijn al enkele enveloppen binnen gekomen. Ik ben reuze nieuwsgierig wat er in zit, maar moet me nog even inhouden  tot mijn verjaardag, als me dat lukt.
Het leuke mandje waar ze in staan heb ik van de Sint gekregen, samen met nog 2 van deze maat en een grotere. Sint weet dat ik steeds meer lapjes krijg en die moeten toch ergens in bewaard worden.
Omdat de komende weken zo druk worden heb ik alvast de kerstversiering uit de dozen gehaald en neergezet, gehangen en zo.

In de avonduren is hij nog mooier.
 
Een stukje van mijn dorp
 
 
Even een andere krans dan normaal
 
Natuurlijk heb ik ook een kerststal met groep staan maar die kreeg ik niet goed genoeg naar mijn zin op de foto. En dan denk ik: beter geen foto dan een slechte die geen recht doet aan de groep, want is een hele oude en mooie.
 
Als ik de kans heb laat ik jullie na mijn verjaardag zien wat er in de verjaardagsenveloppen zat.
 
 
Ik wens  iedereen veel plezier met de voorbereidingen op de feestdagen.
 
groetjes
Bernadette
 
 


2 opmerkingen:

  1. December is een heerlijke maand. Maar ook altijd lekker druk. Veel sterkte met alles. Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet vergeten af en toe je rust te nemen, hoor.
    Alvast fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen