woensdag 29 januari 2014

Even een berichtje vanaf andere pc

Hallo allemaal

Ik wil even laten weten, dat ik geen pc heb en daardoor niet kan bloggen. Mijn pc is in de reparatie en weet niet hoe lang het duurt. Hopelijk niet te lang want heb ondertussen niet stilgezeten en de nodige foto's gemaakt.
Er was iemand zo vriendelijk om zjin pc even te laten gebruiken om dit berichtje te plaatsen. Daar ben ik blij mee, want nu weten jullie waar ik gebleven ben. En ook kan ik jullie blogjes niet lezen en dat vind ik erg jammer.

Verder nog wat triest nieuws. Ik heb op 10 januari mijn trouwe maatje Snoet in moeten laten slapen. Ik mis haar erg want het is zo stil in huis zonder haar vrolijkheid. Niemand die me verwelkomt als ik wakker wordt of thuiskom. Ook mis ik de wandelingetjes samen want tja, in je eentje ga je niet zo snel elke dag 3 keer stukje lopen. Ik niet tenminste.
Tot de laatste dag is ze vrolijk gebleven ondanks dat ze een behoorlijk grote tumor in haar buik had. Haar fokker en ik gingen eigenlijk naar de dierenarts met het idee dat ze last van haar maag had omdat ze paar dagen slecht at maar het pakte anders uit.En om haar verdere pijn te besparen heb ik deze moeilijke beslissing moeten nemen.
Tot ooit maatje Snoet

groetjes
Bernadette


3 opmerkingen:

  1. Afscheid nemen is moeilijk. Wij hebben vorig jaar ons hondje moeten laten inslapen. Het was het beste, je wilt zo'n diertje niet laten lijden. Heel veel sterkte ermee, het zijn altijd hele moeilijke beslissingen. groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach meis, wat erg, ik weet hoeveel je van het beest hield. Het blijft een hele akelige beslissing, zoiets, en dan de leegte die dan achterblijft.... Sterkte en een warme knuffel!

    BeantwoordenVerwijderen